число перед w вказує viscosit? у холоду, в той час як наступний, вказує на те, що гарячої, масло 5w40 ? краще холодно, ніж 15w40, гаряча ідентичні, при використанні олії низької qulit?, ризик поломки збільшується дуже
Точно потім, JTD, і зазначено, що використання масло 5w40 ? визнав, забезпечуються не з конкретними C3 останнього ? підходить вам нових двигунах, оснащених FAP/DPF, на мій погляд ? краще bardhal XTC 60 турбо дизель
я обережний масел, які виробляються в китаї з бази вторинної сировини, волію зробити вибір на користь олії, сертифікати і відмінна якість
My opinion on oils depends on the individual characteristics of each motor such as a motor with hydraulic pushers or pushers for таблетки для схуднення.
Cars with particle filter need an oil with more precise технічні характеристики while other vehicles with less technology is unnecessary
I use in my car MB Vito 108CDI - ХАДО 10W40. I'm very happy
on the 1.5 dCi engine from "Renault" I have had not good results with Castrol Magnatec 10W40 A3 / B4
я на моєму 159 defappata використання ені масло 5w40 з додаванням sintoflon (3 пляшки) і пантера муркоче![]()
і моя prederenza....motoul tuttala життя
не знаю, що мені не disgarba також bardhal, я використовував його, також і на стилус, і це було диво. Холодних запусків відмінно, а рівень шуму знижено.