Стр. 38-40 PrimaПеред ... 283637383940 ОстаннєUltima
Результати від 371 до 380 394
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Привіт rodcraft86,
    вибачте curiosit? як ніколи ти, орієнтованих на олії
    PAO і hydrocracked? Я Вам задаю це питання, чому? використання
    переважаючою ці фірми ? орієнтований не на кошти комерційних, але бенс?
    на промисловість, хоча я чув про них (особливо в Іспанії роблять широкого використання).
    У palmi (я ніколи не мав шанс зробити з порівняння з масла, як правило, калібр)
    являють собою гарне рішення для тих, хто використовує вантажівок(кажучи моторного масла) типу:
    Фронтальний навантажувач, Бульдозери, тощо
    Уникати, по-моєму, мастильні матеріали "гонки", що завжди, на мій погляд
    там вони навіть не намагалися обробні гідною.
    Взявши мови специфікації GL, які, звичайно, не дуже ясно,
    я хотів дати вам зрозуміти, що завдання, яке пропонується, не ? присвячений спеціально для коробок передач
    але bens? для зубчастих коліс (очевидно, що обмін відноситься до цієї категорії) специфікація GL-5 виходить
    не підходить для тих передач, які беруть синхронізатори
    це чому? рух синхронізатори ? інший (не гіпоїдних) передач,...ви говорите, але на гонки на машинах
    ставлять"GL-5"...ви ? вірно, але в переважній більшості раз зміни не синхронізовані або
    корона ? pi? невеликий (передач не синхронізовані ? pi? швидко..."пі? ? синхронізований", а потім пі? має зубів на селектор,
    pi? ? повільно)
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    дуже вичерпну, отже, на обмін, що забезпечує gl4 і абсолютно вичерпним використовувати специфікації ідентичні, мова max gear королевської, вони заявляють, що це добре, так як gl4, що gl5, але я читав деякі канали не зовсім позитивним на зміни, які вони, як порадив gl4, ви знаєте щось про це? чи можете ви порекомендувати хороший gl4 для кпп c510 fiat?
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Я можу сказати тобі тільки те, що Royal Purple грав багато
    на перекачувати свої bench,
    гасла і так далі, не думаючи перевірку якості? pi? встановлено,
    (ось чому? з багатьох флопі).
    У будь-якому випадку ? щоправда, команда, яка виграє не змінюється,
    я не знаю, якщо ви знаєте, але C510 був встановлений на старих Турбо!
    ніхто не ви ? ніколи не скаржився масла, який використовувався потім repetita iuvant
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    потім ви говорите мені, що захист у порядку? я питаю, чому? хлопець у питанні скаржиться передач твердими від холоду, а насправді ? cos?, авто 70 000 км, зараз, я поміняв масло і фільтр, минулого тижня, і покласти масло 5w40 королівського, що він взяв 2 місяці тому, по-твоєму пу? мати проблеми? автомобіль ? без dpf і зіставити, зараз взяв цей благословенний max gear, але я запитав, якщо він підходить, я не хотів би йому розкришити синхронізатор, tutela matryx ви кажете, що добре? обмін ви ammorbidir?? вибачте за питання, але ви один з небагатьох, який має знання на цю тему
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Привіт roadcracf86
    вибачте, я хотів вам мої вибачення за поняття
    неправильно, що я дав тобі.
    PAO і hydrocracked є два типи переробки масел.
    Вибачте, але я inutito, що вас цікавить знати, марки
    NILS/PAO і Hydrocracked (Іспанська фірма не дуже відома).

Вибачте, Ще
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    немає проблем, рада, питань вище, мені можна дати?
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Дубровник
    Повідомлення
    4
    я на моєму PT Cruiser 2.2 з 190.000 км кладу завжди Motul 10W40. для різних добавок я не маю досвіду
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Привіт. у мене Альфа Gt 150*180 mjtd. Після масло серії ( selenia ) я пробував castrol edge масло 5w40 і автомобіль ? повністю змінилася. Двигун ? pi? тихо, плавно і швидко. Я зробив заміна масла трохи-й? 12 тисяч км, і запевняю вас, що масло перетворилося в йогурт. Потім, насамкінець, EDGE ? здорово, але не йдіть за 10k км. Наступний обмін спробує? вперше xtc60 навіть якщо на конкретній етикетці ? вище EDGE. Добавки, я використовував 1 раз прочистити форсунки bardhal. Ви aggiorner? про мої враження, коли спробує? xtc60. З повагою.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    я ношу XTC C60 з fullrene і addidivo американський f2-21 nanotecnologies машина краще себе почуває, крім того, я можу сказати, що на інших 2 авто в родині улісс 2.1 TD, насос лукас і fiat punto 1.2 60cv бензин, масла найменшого якості, типу motul 4100, але завжди з такої добавки ви відчуваєте, що машина йде краще...рада ця добавка американський f2-21, навіть якщо складної reperibilita
    Потужність і нічого без контролю
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    2
    Абсолютний, я вважаю, ряд Shell іп? повна і ефективна в торгівлі, я працював з великими брендами і відомі як Agip, Castrol, Mobil, Total і Elf (загалом, усі товарні знаки обрані будівельниками в якості оригінального обладнання), але в кінці кінців я залишився на Shell для повноти серії!
    IP

Стр. 38-40 PrimaПеред ... 283637383940 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •