-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
величезне спасибі!!! ми або покласти зовсім трохи, щоб написати його.
я сподіваюся, що було корисно для тих, хто намагається купити
правильне масло для свого автомобіля.
якщо є imprecisazioni або недоліки, дайте мені знати!
З повагою.
-
Хороший путівник вітаю, у мене є 500 Abarth будинку, він наказує його масло Abarth 10-50 та обмін tutala technix 75-85 ? підлозі синтетичне постійно з цими або ? краще йти на щось краще?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Привіт, спасибі за відповідь.
Якщо я не помиляюся, для abarth використовують selenia та/або v-Max, як моторне масло.
Я не можу порадити марку, на місці іншої, але я можу сказати вам, що ці олії
на panda 1.2 з 160K км зробили incostrazioni під кришкою...за тебе.
-
Йде selenia Abarth 10-50 ми говоримо, що ? відтінок важко знайти в теорії selenia Abarth ? вивчав для цих двигунів
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Для тривоги? знайти, я можу тобі сказати, що не ? правда
принаймні там, де я з'являюся, так? цікаво, масло дилера abarth тобі дають,
тоді, сказав щиро, кожен виробник робить комерційний контракт з виробником
і тому згодом кілька тестів з даної мастила, так, не ? що якщо ? abarth ? краще,
вони тільки зробили тести з цим маслом, але це не означає якість? того ж...
посилаючись на мастильні матеріали, які використовуються для Фабрики з Aprilia, просто щоб показати приклад.
Я забув дати вам інформацію для Охорони(завжди selenia).
Я можу сказати, що c'? краще, не знаю, як ви це робили? посилаючись на долоні
характеристики selenia, ? занадто багато рідини у порівнянні з іншими маслами, я думаю, ви це чуєте
дуже м'який курс, я помиляюся?
З повагою
-
Обмін зараз ? нормальне масло має специфікацію gl-4plus ? напівсинтетичне? я знав людей, які ставлять супер масла, такі як royal purple, але це розорив синхронізатори, може бути альтернативою ? на castrol
Обмін зараз ? нормальної захисту ? підлозі синтетичне специфікації gl4+ є деякі, які ставлять гран-масла, такі як royal purple, але вони зробили з sinceonizatori так може бути ? краще залишитися тут, ніж призначено, або, можливо, Castrol
Востаннє редагувалось leandro89; 22-08-2014 до 18:54
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
якщо розбив sync означає, що він помістив вказує неправильно (GL-5))) а у мене написано в довідці, якщо не помиляюся, то при використанні масел вдома мати не помиляєтеся, але не думати як топ або pi? підходить (в принципі звичайно)
-
Тому, в обмін, що ти зможеш помістити? Оригінал ? semi-synt sar? багато смокче?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Повторюю,
кожен будинок будівельник з укладанням комерційних договорів
тому так, що з цим маслом життя транспортних засобів, так і "гарантовано", хоча і тут треба
відкрити тему в...
Однак правила, що я і зробив (в основному для масла двигуна), як було, щоб зрозуміти,
який тип мастила ви використовуєте, і як я пояснив, не рекомендую марок, в тому числі, чому?
якщо я скажу вам, що марка, тип і ціна ті, які я використовую, не повірила на щось подібне
і я reputeresti з розуму.
Взявши для добре те, що я сказав вам, вважає, що захист, який ви використовуєте ?, по-моєму, занадто багато рідини.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ця дискусія ? дійсно цікаво, у цьому зв'язку я хотів би декілька рад від pi? експерти суттєві відмінності між маслами PAO і hydrocraked, і деякі міркування на royal purple, зокрема, також відомі специфікації gl4 і gl5 щодо масла механічна коробка передач, 75w90 royal продається у вигляді масла, яке поважає і не погіршує так званих м'яких металів, як мідь, наприклад, ? правда чи ? тільки один крок?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму