Стр. 37 55 PrimaПеред ... 27353637383947 ... ОстаннєUltima
Результати від 361 до 370 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    *erre5 йдуть добре,
    Але c'? п? ще обмежувачі iq для розблокування.? Або для моєї карті, де я не хочу йти далі 80 йде добре cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ce n'? принаймні ще один дизель 12x1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    І справді, ви маєте рацію, насправді нічого не змінює в їх змінювати. ...інший обмежувач 12x1 не знаю
    Потужність і нічого без контролю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    25
    логіка ? саме звичайні, що для c39 або c8, єдине, що по-різному, є тривалість, які виражаються в градусах замість часу уприскування. як ви сказали ducati83 якщо ви подивитеся на вісь їх розпізнати відразу, на х ти обертів, y IQ дизель, z градусів уприскування, що ви отримаєте, як успіхи з перетворенням 0,023438.
    дякую тобі за допомогу, я дивлюся на карту золота Audi A3 (8p) 2.0 tdi (номери sw/hw 0281011364
    1037369819) і намагається зрозуміти щось. я навіть не знаю, якщо ? двигун 16v або 8v, dpf або dpf не, ? карту, що я ? передається від одного.
    я відкрив з ECM Titanium, а мені такі значення:
    ін'єкції parzializzato (1)
    вприскування, f temp. повітря (1)
    ін'єкції parzializzato (map, 1) (3)
    ін'єкції parzializzato (map2) (1)
    ін'єкції parzializzato (map1 " бос " x rpm) (4)
    фаза уприскування (1)
    arricch. прискорення (7)

тобто карти turbo і обмежувачі, але те, що мене цікавить, зрозуміти карти уприскування.

якщо я правильно зрозумів, перший ? карту педаль, другий, здається, завжди карту педаль, але я не розумію, що значить "f temp повітря", третій ? карту лямбда, четвертий ? картку передоплати, і п'ятий (boost x rpm) ? карту duration. там я взяв? потім йде b? "фаза уприскування" ? все, що менше, що те, що c'? написав і arricch. у прискорення ? карту педаль, що стосується прискорення (таких, як c'? на c39)

хлопці, скажіть мені, якщо я помиляюся... дякую

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Доброго дня, після того як я присвятив перший edc16c8 в 147, в даний час до 159 edc16c39.Я бачив на карті в моїй 159 2.4 q-tronic, що драйвери ecm показують, на додаток до карти крутний момент під час прискорення і стандарт і дві карти викликів, Спорт і спорт Б. однакові, як значення, але бачив, що моя 159 обмін qtronic з вибором спорт і зима хто-небудь знає, якщо кнопка діє тільки на обмін або ? також підключений до ecu? Я міг би так мати карту можна вибрати за допомогою кнопки

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    ce n'? принаймні ще один дизель 12x1
    Sar? слюда це? (edc16c8 alfa 147 429_467)
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Citazione Спочатку Написав Fede87 Visualizza Messaggio
    дякую тобі за допомогу, я дивлюся на карту золота Audi A3 (8p) 2.0 tdi (номери sw/hw 0281011364
    1037369819) і намагається зрозуміти щось. я навіть не знаю, якщо ? двигун 16v або 8v, dpf або dpf не, ? карту, що я ? передається від одного.
    я відкрив з ECM Titanium, а мені такі значення:
    ін'єкції parzializzato (1)
    вприскування, f temp. повітря (1)
    ін'єкції parzializzato (map, 1) (3)
    ін'єкції parzializzato (map2) (1)
    ін'єкції parzializzato (map1 " бос " x rpm) (4)
    фаза уприскування (1)
    arricch. прискорення (7)

тобто карти turbo і обмежувачі, але те, що мене цікавить, зрозуміти карти уприскування.

якщо я правильно зрозумів, перший ? карту педаль, другий, здається, завжди карту педаль, але я не розумію, що значить "f temp повітря", третій ? карту лямбда, четвертий ? картку передоплати, і п'ятий (boost x rpm) ? карту duration. там я взяв? потім йде b? "фаза уприскування" ? все, що менше, що те, що c'? написав і arricch. у прискорення ? карту педаль, що стосується прискорення (таких, як c'? на c39)

хлопці, скажіть мені, якщо я помиляюся... дякую
    всіх boost x rpm карти уприскування(тривалість), а також map2.
    iniez парз і ftemp повітря обмежувачі диму, визначте, якщо відповідно до map або maf.
    map1 лямбда.
    збагачення ? педаль.
    передоплату вони від прави іншого боку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Сімейний автомобіль, залежить від температури рідини, скільки коштує 8192 і ок....хлопці, питання, я мапу у мене обмежувач iq в 70, чому? діагноз можу надати 75??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Вибачте, я неправильно відповісти...я хотів знати, чому я можу надати більш діагноз

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Вибачте, я неправильно відповісти...я хотів знати, чому я можу надати більш діагноз
    ? можливо, що особа piccata більш високою. Я теж все обмежується обмежувачами і лямбда inietto трохи більше, пік, раз. Але після того, стабілізується швидко, ніж потрібно,/обмежено.

Стр. 37 55 PrimaПеред ... 27353637383947 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •