Стр. 37 з 42 PrimaПеред ... 273536373839 ... ОстаннєUltima
Результати з 361 по 370 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Я не хочу продовжувати забруднювати обговорення] для моїх запитів, я зробила тест, слідуючи безліч дискусій. Я відправив карту обговорення, що я відкрив Посилання ще раз дякую за інформацію, дуже корисну (застосовувати їх на практиці ? однак комплекс )

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я оновити мою тему, я встановив манометр для читання температури egt, після тяги 5-ї передачі на 190, на трасі одеса тут, в умбрії, я записав egt максимальна 750 градусів, з 110mm3 дизельного палива вводять до 3500 оборотів, а потім вийти на 80mm3 дизельного палива на 4000 об, у мене уприскування палива, що в кінцевому підсумку все близько 9 градусів після вмт, це, даючи до мінус 3 градусів вперед, з тиском railaumentate також 15% між 2500 і 3500 оборотів, але з тиском до 1700 бар, може бути, я міг би залишитися, навіть в самій низькій з rail так, щоб страждати від рук pomopa і зберегти потужність, яка буде розсіюватися від насоса, але не знаю, то я повинен дати дуже рано, де я можу отримати після вмт, щоб мати ще хороші згоряння в номер? подорож з тиском turbo наступні: 1.6 бар на 2000 об 1.8 бар при 2500 оборотів в хвилину, 1.85 бар на 3000 об, 1.85 бар на 3500 оборотів, 1.7 бар на 4000 об, турбіна gt2256v, отриманих 2.4 jtd 8v 150cv, звичайно, розвантаження вакууму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    До 12-14 градусів після вмт йде добре
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    be 14 градусів, я, здається, трохи занадто багато, я знаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Якщо ми говоримо про dell 8в..***** і в принципі, так...але і найбільш корисні для двигуна не виходять за рамки 11 12
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    зараз із збільшенням максимального prex rail на 8%, на середніх обертах я до 10.5 градусів після вмт між 2000 і 2250 обертів, що зло не oiche мені допомагають також відправляти у черзі понад швидко 2256, інші обороти завжди нижче 10 градусів, близько 9.5 градусів після вмт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    бачив, що грамотно у вас встановлений датчик egt моя порада ? покласти в стороні на мить, теоретичні розрахунки і покластися практичних випробувань...в тому сенсі, що ви можете дати кроком на дизельне паливо також буде, ніж пророчі 10? теоретичні, обчислені і контролювати egt, щоб побачити, як далеко ви можете натиснути з "postcombustioni over 10?"...без повороту з авансів уприскування, не передбачених виробником....навіть якщо ця мова залишає часу, що знаходиться побачив, що у вас встановлено з'явився більш грубою, що більше повітря і, отже, прискорює мова згоряння, в якому теоретично ви могли б змели p? більше з авансів в..мови? як добре дізнаєшся, не ? так просто, як і важко визначити емпірично, як далеко можуть зайти з авансів на дизель без ретельної оцінки в зал випробувань aposita прилади та інструменти моніторингу, враховуючи, що за те, що ne s? мені здається, кожен може заздалегідь, ви має збільшення в камеру згоряння, принаймні, 10 бар.....не s? якщо ? ясно...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    звичайно, спасибі, монро, за рахунок, а те як зараз, не скоро передбачати більш 2.8 градусів, ніж файл, оригінальний файл, потім не ? що вони так штовхнув, тепер я намагаюся за допомогою цієї конфігурації, правда, вузьке ? у impossigbilita мати високий кров'яний тиск вже на 2000 оборотів, що мій дасть набагато більше продуктивності, тепер я в 1.6 бар з шипами 1.7 бар на 2000 оборотів при правильної настройки pid, і навіть якщо я не відчуваю, мінімально явище sourge ne бачачи манометр turbo буде в основі, хоча, я все одно страх себе більше, досі навіть контролюючи гру, крильчатки,? такою, якою вона була, коли я її взяв, спасибі також egt підставі, що ви говорите мені, манро egt 750 градусів 4000 оборотів ? гарне значення 5-ій передачі? а потім я пішов на педаль, бо прямий була закінчена, особняк ? трохи коротший

Однак у відношенні приладів у Мене, як температура масла, тиску масла і тиску турбо, все строго deporacing, темп масла я рідко 100 градусів, так? у мене додатковий радіатор охолодження масла з вентилятором, який автоматично приводиться в дію в 98 градусів, і накип у 94 через кульку, розташований на двері фільтр, скажімо, bench? мені подобаються продуктивність занадто висока, не перестаю ніколи не мати "здорового глузду", щоб термін служби автомобіля, тому що той, хто тримає автомобіль "фінч? йде",
    Востаннє редагувалось leandro89; 09-03-2014 до 18:56

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    кажуть, що межа для egt для бензинових двигунів, так і для 950?C....і що межа для дизеля, так і пару сотень градусів менше....проблема, правда? на мою думку, такі турбіни vgt, що, принаймні, для старих gt (без підшипників ? 650?C.....у цьому виступ? ми не згадано взагалі мова температури повітря в nterno на впускному колекторі...у цьому сенсі, за те, що ne s? навіть на кілька градусів нижче температури повітря, введений роблять різниці.... оптимально було б мати темп повітря в колектор, а потім вводяться в камеру згоряння, що не перевищує 60?...
    ти що температура повітря спини??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Але в ****llo аліментів ви маєте на увазі? З i.c. спереду красивий великий температури всмоктуваного повітря падає багато, на моїй машині мені вдалося зняти майже 30 ? потроєння обсягу наддувочного повітря. Якщо раніше з пару затяжок, я приходила до 75? тепер навряд чи я 45?. Це велика перевага з точки зору продуктивності, що виникла в основному в підтримці. Єдине, що мені не вдалося дізнатися ? якщо впали в egt, це зміна не маючи інструментів для вимірювання.

Стр. 37 з 42 PrimaПеред ... 273536373839 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •