Сторінка 36 з 55 PrimaПеред ... 26343536373846 ... ОстаннєUltima
Результати з 351 по 360 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Тоді вам місце екран 2 2 lim iq в edc16c8 147 мдж 140cv. Якийсь хлопець пу? скажіть мені, якщо я їх змінювати на правильний шлях?

Дякую

Екран lim IQ fT.jpg

Екран lim IQ F(%).jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я не можу побачити файли, однак ви повинні змінити кінці на edc16c8, хлопці, тільки що після карту педаль ce карта 0e1744 якщо я не помиляюся, то на edc16c8, що він я думаю швидкість? або rail на першій осі і / або педаль, я думаю, на другій осі з обох damos як c8, що 39 не згадується чи знаєте ви, що воно означає??
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    маленька поправка на 39 і 1c1f86 в той час як на c8 і 0e1744 обидва закладені саме після DW стандарт, обидва однакові і в багатьох інших ecu є однаковими, карта 8x12 на осі значень від 8000 до 18000 (я думаю швидкість транспортного засобу або rail, але я не думаю), з іншого боку, ми повинні бути педалі, але і інші, може бути, у вас є ідея, що це може означати??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    *erre5 йдуть добре,
    *jovandj той, про який ви говорите ? карта не використовується, вісь ? швидкість?, і те, що я зрозумів ? крива калібрування для акпп.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Про привіт Сандрон добре, - знайшовся я не впевнений, що не використовується, і якщо другий осі, були і стан транспортного засобу??? Знаменитий 8192 на IQ limiter...а 1de302 повинні бути петлі мінімального

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    25
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    мені було цікаво, коли ви далеко? теми схожі на edc16u.....
    вам я хотів запитати я! ми хочемо говорити р? також edc16 vag?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я не втрачайте непідготовленим перо, я думаю, що логіка така ж, я думаю,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    25
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Я не втрачайте непідготовленим перо, я думаю, що логіка така ж, я думаю,
    абсолютно ні, замість того, щоб... ? повністю відрізняється! також, чому? ці двигуни мають системи вприскування палива ", інжектор, насос" і не common rail...

зовнішній вид, хто мене знає, пояснити, як розпізнати серед різних карт, ECM називається "уприскування parzializzato" що? карту педаль, карта передоплати, карта duration, etc etc... чому? cos? з цими іменами, все-одно ми нічого не розумію! я хотів би зрозуміти логіку...
    я дякую всіх, хто хоче дати мені руку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    перш за все, щоб їх розпізнати, ви побачите від BP значення, і якщо вони повинні бути перетворені на підставі чого ви можете зрозуміти, по осі Z і речі c'? зазначено і, отже, дані автомобілі в руку зрозуміти, якщо? тиску в рампі, час вприскування палива,градусів заздалегідь etc etc....нам потрібен час, досвід та багато-studio....а тут на форумі рекомендації є й багато...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Fede87 Visualizza Messaggio
    абсолютно ні, замість того, щоб... ? повністю відрізняється! також, чому? ці двигуни мають системи вприскування палива ", інжектор, насос" і не common rail...

зовнішній вид, хто мене знає, пояснити, як розпізнати серед різних карт, ECM називається "уприскування parzializzato" що? карту педаль, карта передоплати, карта duration, etc etc... чому? cos? з цими іменами, все-одно ми нічого не розумію! я хотів би зрозуміти логіку...
    я дякую всіх, хто хоче дати мені руку
    логіка ? саме звичайні, що для c39 або c8, єдине, що по-різному, є тривалість, які виражаються в градусах замість часу уприскування. як ви сказали ducati83 якщо ви подивитеся на вісь їх розпізнати відразу, на х ти обертів, y IQ дизель, z градусів уприскування, що ви отримаєте, як успіхи з перетворенням 0,023438.

*jovandj, перейти тихо зробіть тести, що ви хочете, це нічого не змінює, і що вони неактивні ви розумієте, навіть з того, що в damos не повідомили, або якщо у відношенні з тими, 1.4 hdi (що не має нічого спільного з 1.9 fiat), ви розумієте, що вони ідентичні.

Сторінка 36 з 55 PrimaПеред ... 26343536373846 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •