Сторінка 36 з 42 PrimaПеред ... 263435363738 ... ОстаннєUltima
Результати з 351 по 360 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    у gt2256 ? турбіна погана, для наших розробок, сів на нього, а я й зовсім не радий... відповідно compressor map можна тримати макс 3bar абсолютного 2800rpm, щоб потім спуститися в 2.65*4000... не ? максимум, навіть, чому? ? дуже незручно починати "штовхати". Я б сказав, що в будь-якому випадку ? досить вичавити можливе з системи iniezioine серії.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Тоді, якщо ви говорите va і VB, gi? не знаєте, ці двигуни, так? va і VB монтуються на инжекторах насос, групи vag і деякі насосу і тієї ж групи, 115 і 120cv монтано відповідно gt1749v і gt1749mv, яка відрізняється від першої геометрією покращився "multivane" в тому, що gt2256v, які я використовую ? того ж покоління gt1749vm, і має таку ж міцність, залежить від моделі, від 175cv multijet тільки на гайку зливу з підключенням в каналізацію круглі замість трикутної форми, з гвинтів, але core assy і те ж. Ж Barrett від їх компресора, з 56мм на втулки, одна compressor map, яка перевищує 2,0 бар наддуву більше 25 кг/м всмоктування, а потім пу? витримувати 1.8/1.9 бар без проблем, якщо не стверджують, що 5000 оборотів, де тепла egt може завдати шкоди, бо багато їх роблять прямо на це число обертів.
    Турбіна ? встановлений на пагорбах, оригінальні, але змінюються на атаку, щоб не страждати від деформації і ущільнення trimetallica.
    Я даю вам причина, того, що б встановити турбіну, як gtb1756vk, але він також рекомендується Манро або gtb2056, отриманих Brera 210cv, але я повинен був миритися навіть з моїх кишень, і я вибрав вибір, який гарантує мені треба пристойне лицарство в порядку 190/200 резюме, звичайно, я знаю, ви не можете претендувати більш ніж, але для мене достатньо, і я прогресує, враховуючи, що автомобіль ? для нормальної експлуатації і повинні, зокрема, тривати більше, що дати мені певне задоволення, іноді там, де це дозволено.
    Привіт tidus я побачив, що, здається, знаєш дуже добре, 1.9 jtdm 120cv я хотів би знати, по-твоєму, максимальний робочий тиск для турбіни серії, так як на різних форумах, читають всі кольори, etc Attualmenta моя проходить близько 1.5-1.6 бар пік. Карту turbo в ecm вказує, як максимальне значення 2500, що я prex абсолютної тому? компресор f? 1.5. Як збільшення ми на 150pti порівняно з базовою карти.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    Може бути, я не висловив правильно, кажучи скорочень встановлені, якщо кілька автомобілів, не здається, що якщо сказати, що я не знаю цих двигунів..
    Va або vb, тільки 2-ї версії? недавні v 1? покоління, 1.9 jtd-m 16v 140cv, те, що вони встановлюються на ауді або ww що можна змінити? core assy рівні.
    Багато оснащені 2260vk що ? похідний від bmw, інші 2056vl похідний від volvo, інші 2260vklr mercedes, просто повторити колектори та адаптації.
    Основні осі між ww та альфа рівні, на v другого покоління альфа і va і vb ww.
    Якщо ви говорите vm, якщо ви хочете отримати, потрібно пиляти через знак збірниками, чому? ? цільний.
    Якщо ви зробили цей вибір, з економічних міркувань, то це добре. Від машини виходить ваш 2256?
    Тоді пі? що тиск під час випробування, слід тримати під контролем швидкість обертання турбіни.
    Якщо оборотів близько 190/200 резюме, ви повинні мати хорошу надійність

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    прошу вибачення, Blackhawk , я не хотів тебе образити абсолютно, тут ми всі друзі, , starno ? що, як ви говорите, я теж до недавнього часу я знав, vm, як позначення гайки вихлопної і вузькі місця в ннду унікальний сплав, але моя турбіна з бази даних мансардний, позначається як gt1749vm, і turmax мені сказали, що відрізнялися від перших, із змінною геометрією покращилася, звідси і назва mv "multivane"
    а якщо це пояснення підходить чи ні, у мене немає впевненості.
    у всякому разі на моїй машині займає максимум 190/200 і, можливо, до 200 я навіть не знаю, якщо приходить до нас, inietto 110mm3 дизель і я тиску в порядок 1.6/1.7 бар піку в 2000/2200 обертів, 18/1 .8 бар піку в 2700/3000 оборотів, а потім відступати в 1.7 бар понад 4000 оборотів, і зараз ніяких ознак sourge та ігри на робоче колесо контролюється навіть сьогодні.
    я тепер потрібні один gtb2056v, отриманих 2.4 210 к.с., поставити на пагорбах, що я його і зберігати його можливого привітання нинішнього турбіни, хоча сподіваюся, що ні, дата догляду, що я її нагріти, при виключенні і процесах тефлон на олії, які я використовую при кожній зміні масла

що стосується va evb я читала на форумах, wolksvagen людей, що двері без проблем 1.7/1.8 бар, то я вважаю, що вони щось інше, бо, відповідаючи на badboy, я 30000km у мене ніколи не було porblemi з турбіною і оригінальний, тиск, постійні 1.6 бар після 2000 оборотів, і з piccate 2 бар, коли я зламав сенсорами, продається без найменшого грі, настільки добре, що покупець, я думаю, це виправлена і не використовується, в той час як сандро ? crepata 1.5 бар, тому, що я говорю, я б сказав, що для моєї думки не свої, а за межами, якщо використовувати хороше масло, купони також 15000km ( я їх роблю кожні 12000 км ) та з урахуванням відновлення і тягне тільки на нафту вище 70 градусів, для інших я би вам сказати, навіть якщо не ? "технічний", який йде на удачу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Всім привіт, перш за все спасибі, чому? це обговорення, що вона допомагає мені багато, намагаючись змінити карту в моїй машині. Я хотів запитати у вас, я думаю, я знайшов 4 обмежувачі iq в мою карту, 2 прямі лінії з значення 10000, два інших починаються від 7700 піднятися. Я думаю, що ті 10000, показує iq 100, так що якщо не хочете перевищувати цю суму, я можу їх залишити оригінальні чи я помиляюся? Замість 2 за межі 7700 немає, я можу їх витлумачити. Help?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    2 обмеження 7700 є обмежувачі дизель impoatstai в 77mm3, ви можете збільшити його, якщо ви хочете зробити карту повідомлено, дивіться, ну, по-перше ? залежно від дизельного насоса, число обертів в залежності від температури, не пам'ятаю, якщо вода або інші,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    2 обмеження 7700 є обмежувачі дизель impoatstai в 77mm3, ви можете збільшити його, якщо ви хочете зробити карту повідомлено, дивіться, ну, по-перше ? залежно від дизельного насоса, число обертів в залежності від температури, не пам'ятаю, якщо вода або інші,
    Спасибі tidus, а потім хочете отримати iq близько 90 встаю межа цієї величини. Я, здається, читав, що просто потягніть пряму, без дотримання кривий origianale.

Якщо я правильно зрозумів, різниця між повідомлено, і обдурив ? в першу тачка обмежувачі iq і відповідати обсягом замітки карту час, в залежності від зміни значень карта iq\нм і в результаті мапу часу. У будь-якому випадку для обох, потрібно знизити значення карти ламба sup inf і, щоб запобігти ці обмеження дизель.

Я читала в обговоренні "edc16 давайте вчитися", що між 2-х типів відображень є відмінності, я не зрозумів висновки, але, інформуючи карту, не ? краще, як у плані споживання, які врожайності?

PS Дякую за таблиці, час, який ви ввели, кілька сторінок назад, вони справді корисні. Насправді я після вашого кия, щоб спробувати змінити моє. Я піднявся значення в останніх стовпцях грунтуючись на вихідні значення, а в стовпці 80 я ввів нові значення, які відповідали б 100, так що для inj більше 80 екю має правильні значення, я кажу, добре? Ви знайшли технічні дані форсунок, щоб отримати час відкриття\закриття, ти був дійсно хороший, вітаю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Той факт, витягнути в пряму лінію, а не максимум, але все одно може піти, таблицю розрахунку часу і був створений з формула заряду/розряду конденсатора поправив на tinj, для того, врожайності, витрата палива залежить в цілому його обдурили йде краще повідомлено, здається, йдуть трохи гірше
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Той факт, витягнути в пряму лінію, а не максимум, але все одно може піти, таблицю розрахунку часу і був створений з формула заряду/розряду конденсатора поправив на tinj, для того, врожайності, витрата палива залежить в цілому його обдурили йде краще повідомлено, здається, йдуть трохи гірше
    Він задавався питанням, чому? що повідомлено мені здається, підхід ї? вишуканий, ймовірно, avr? інших переваг.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Точно точно, як ви говорите....з l обдурив l ecu і впевнена, що все йде за планом, тому йому не наплювати (менше), ніж те, що відбувається, в той час як з l повідомлено землі рахунку все
    Потужність і нічого без контролю

Сторінка 36 з 42 PrimaПеред ... 263435363738 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •