Спочатку Написав
tidus1985
Тоді, якщо ви говорите va і VB, gi? не знаєте, ці двигуни, так? va і VB монтуються на инжекторах насос, групи vag і деякі насосу і тієї ж групи, 115 і 120cv монтано відповідно gt1749v і gt1749mv, яка відрізняється від першої геометрією покращився "multivane" в тому, що gt2256v, які я використовую ? того ж покоління gt1749vm, і має таку ж міцність, залежить від моделі, від 175cv multijet тільки на гайку зливу з підключенням в каналізацію круглі замість трикутної форми, з гвинтів, але core assy і те ж. Ж Barrett від їх компресора, з 56мм на втулки, одна compressor map, яка перевищує 2,0 бар наддуву більше 25 кг/м всмоктування, а потім пу? витримувати 1.8/1.9 бар без проблем, якщо не стверджують, що 5000 оборотів, де тепла egt може завдати шкоди, бо багато їх роблять прямо на це число обертів.
Турбіна ? встановлений на пагорбах, оригінальні, але змінюються на атаку, щоб не страждати від деформації і ущільнення trimetallica.
Я даю вам причина, того, що б встановити турбіну, як gtb1756vk, але він також рекомендується Манро або gtb2056, отриманих Brera 210cv, але я повинен був миритися навіть з моїх кишень, і я вибрав вибір, який гарантує мені треба пристойне лицарство в порядку 190/200 резюме, звичайно, я знаю, ви не можете претендувати більш ніж, але для мене достатньо, і я прогресує, враховуючи, що автомобіль ? для нормальної експлуатації і повинні, зокрема, тривати більше, що дати мені певне задоволення, іноді там, де це дозволено.