З 2008 по теперішній час пройшло вже 6 років, я сумніваюся, що їм зраджують..
З 2008 по теперішній час пройшло вже 6 років, я сумніваюся, що їм зраджують..
На жаль ? немислимо, що це може трапитися і чому?:
1: я гніздо використовується, і я не можу гарантувати на купони, зроблені в минулому;
2: вже пройшло 6 років.
Про продукт, про який я говорив harrahs enter, наводжу те, що ? написав:
Прибиральник dell?всієї системи змащення двигуна, коробок передач і диференціалів. Розчиняється в молекулярній формі відкладень і забруднень в системі змащення, звільняє поршневі кільця, відновлюючи стиснення і видалення нагару у верхній частині циліндра очищає і робить тихі гідравлічні штовхачі, очищає кроки канальні, які приводять в дію турбіни, а також підшипників ковзання.
Sar? правда, чи всі продукти, які служать тільки для "спина економіка"?
Всі ті, яких я знаю, в його стані! ;-)
Нехай прибиральників
Bardhal топ diesel використовую
Потужність і нічого без контролю
я використовую motul 8100 і я відмінно, заміна масла кожні 8 тисяч, максимум 10 тисяч, і це секрет, щоб не мати проблем з двигуном, особливо, якщо і дизель
Привіт всім,в темі ? дуже цікаво. Я-механік, який працює в представництві fiat alfa land rover,працює на нові машини мені дивно, що кілька разів автомобіль, як Panda точки LPG або cng Джульєтта GPL о. дизель іноді не доходять n'? навіть в 10000 км, що стосується чи щуп для виміру рівня масла, або, як мінімум,цікаво, як завжди, якщо fiat від характеристики підходять для даного типу двигуна, і все одно їсть масло, як ви поясните цю річ.
На якій підставі ви вибираєте моторне масло на додаток до specifiche.ricordo, що нам в автосалон, ми використовуємо тільки продукти selenia для групи fiat замість land castrol
Востаннє редагувалось блискавка; 28-04-2014 до 21:16 Причина: Додати ще фразу
Насправді кожна марка автомобіля має свої особливості точні
Ок, джек, і правда, що кожен виробник має свою нафту,щоб? не ? можливо, що кожна машина, перш ніж зробити купон запрограмований c'? робити rabocco чому? або ? до мінімуму або не торкання цівки ,і також вірно, що кожен купон ? заплановано 30000/35000 км, що для мене багато,навіть fiat ducato ? заплановано a45000.
Селен 20k, якщо стрибки купон стає осаду і робить це pappina жовтий.
На якій підставі ви виберіть масло-пі? підходить для двигуна?
S? sbirci в банку даних для автомобілів, ви помітите, що змінюються viscosit? масла в залежності від температури навколишнього середовища..
і gi? є ідея, притаманна клімату, тут ви перебуваєте,
потім ce фактор квитанції long **** т. д
s? візьми, наприклад, Панда-метан fiat північного полюса user? завжди 20K, як в Африці?
Mmmaa...
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."