Хлопці, але скопіювати лямбда 1.9 140cv edc16c8, що та трохи більш ліберальною в edc16c39 на 39 точно може створити якусь дають? ?
Потужність і нічого без контролю
У цьому сенсі виправдання? ?
Якщо ви хочете лямбда-ви також можете помістити все в 1, все 0,8, всього 1,1. Залежить скільки ви хочете обмежити і як ти хочеш курити..
Бажаючи, ви можете підняти всі фільтри дизель і карта педаль, в той час, і тоді обмеження тільки від лямбда-як і де ви хочете. Просто отримати 2 розрахунки з журналу і вирішити, як надати кожному для різних обертів двигуна.
Немає d угода не я хочу створити паровоз вугілля, перо, бачачи, що euro3 має карту диму більше, що дозволяє мені було цікаво, якщо можна було скопіювати його, щоб побачити, якщо пішов на поправку, але без шкоди, я вже скопіював і на інших картах ducati corse, щоб мати, що майже офіційна, і я повинен сказати, що, як витрата палива і поліпшується, і, як і продуктивність, а також
Ви можете також встановити однакове значення, якщо ви хочете. Безумовно, pi? знизьте лямбда-пі? дозволити вводити дизель, тому ви самі вирішуєте, як і де підвищити.
Вибачте, але ви, що автомобіль у вас є? Слюда ви можете скопіювати карти від інших автомобілів cos? дивно тільки, чому? pi? останні. Ви знаєте, що Ducati corse поділився форсунок, що відрізняються від ваших? Ви знаєте, що ви не можете потім скопіювати ті часи уприскування палива і їх досягнення? Я не рекомендую вам копіювати карти з інших авто, факти, і ви побачите, що ви можете зробити набагато краще.
Вибачте, не чекає, що я кинула його я c я gt 150cv євро-4, 2007 року видалений egr, dpf і swirl я скопіював те, що ви можете скопіювати ducati corse я знаю, що форсунки різні, отже, залежать досягнення і tinj