Стр. 35 з 55 PrimaПеред ... 25333435363745 ... ОстаннєUltima
Результати 341 350 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    ніхто не знає, мені більше ознак???
    ? тільки в залежності від температури води, температури вихлопних газів, не має нічого спільного в даному випадку. Вихлопних газів може досягати 900 градусів і більше? на модифікованих автомобілів, не було б сенсу робити порівняння з температурою води.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Я не працює інтернет
    А змінити його, на мій погляд, не потрібно нічого навіть, чому? починає коригувати тільки при дуже високих температурах, де ? краще, що є деяке обмеження.
    Cos? як і будь-який інший обмежувач залежно від температури не треба робити в команді, але тільки встав де ? необхідно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Хлопці, але скопіювати лямбда 1.9 140cv edc16c8, що та трохи більш ліберальною в edc16c39 на 39 точно може створити якусь дають? ?
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Хлопці, але скопіювати лямбда 1.9 140cv edc16c8, що та трохи більш ліберальною в edc16c39 на 39 точно може створити якусь дають? ?
    Просто повернути ваш, як ви хочете

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    У цьому сенсі виправдання? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    У цьому сенсі виправдання? ?
    Якщо ви хочете лямбда-ви також можете помістити все в 1, все 0,8, всього 1,1. Залежить скільки ви хочете обмежити і як ти хочеш курити..
    Бажаючи, ви можете підняти всі фільтри дизель і карта педаль, в той час, і тоді обмеження тільки від лямбда-як і де ви хочете. Просто отримати 2 розрахунки з журналу і вирішити, як надати кожному для різних обертів двигуна.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Якщо ви хочете лямбда-ви також можете помістити все в 1, все 0,8, всього 1,1. Залежить скільки ви хочете обмежити і як ти хочеш курити..
    Бажаючи, ви можете підняти всі фільтри дизель і карта педаль, в той час, і тоді обмеження тільки від лямбда-як і де ви хочете. Просто отримати 2 розрахунки з журналу і вирішити, як надати кожному для різних обертів двигуна.
    Ви кажете, що добре дати по всій таблиці
    Те ж значення? Чому? у орі ? скажімо, піднятися на різних умовах.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Немає d угода не я хочу створити паровоз вугілля, перо, бачачи, що euro3 має карту диму більше, що дозволяє мені було цікаво, якщо можна було скопіювати його, щоб побачити, якщо пішов на поправку, але без шкоди, я вже скопіював і на інших картах ducati corse, щоб мати, що майже офіційна, і я повинен сказати, що, як витрата палива і поліпшується, і, як і продуктивність, а також

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Ви кажете, що добре дати по всій таблиці
    Те ж значення? Чому? у орі ? скажімо, піднятися на різних умовах.
    Ви можете також встановити однакове значення, якщо ви хочете. Безумовно, pi? знизьте лямбда-пі? дозволити вводити дизель, тому ви самі вирішуєте, як і де підвищити.

Немає d угода не я хочу створити паровоз вугілля, перо, бачачи, що euro3 має карту диму більше, що дозволяє мені було цікаво, якщо можна було скопіювати його, щоб побачити, якщо пішов на поправку, але без шкоди, я вже скопіював і на інших картах ducati corse, щоб мати, що майже офіційна, і я повинен сказати, що, як витрата палива і поліпшується, і, як і продуктивність, а також
    Вибачте, але ви, що автомобіль у вас є? Слюда ви можете скопіювати карти від інших автомобілів cos? дивно тільки, чому? pi? останні. Ви знаєте, що Ducati corse поділився форсунок, що відрізняються від ваших? Ви знаєте, що ви не можете потім скопіювати ті часи уприскування палива і їх досягнення? Я не рекомендую вам копіювати карти з інших авто, факти, і ви побачите, що ви можете зробити набагато краще.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Вибачте, не чекає, що я кинула його я c я gt 150cv євро-4, 2007 року видалений egr, dpf і swirl я скопіював те, що ви можете скопіювати ducati corse я знаю, що форсунки різні, отже, залежать досягнення і tinj

Стр. 35 з 55 PrimaПеред ... 25333435363745 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •