Стр. 34 40 PrimaПеред ... 243233343536 ... ОстаннєUltima
Результати від 331 до 340 394
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    я з sintoflon я завжди знаходив, ну, просто не чекати чудес... в кінці-кінців ? тефлон і робить те, що може. дуже допоміг в обмін, так і bravo 1.6 mjt, що дельта-з такими ж двигунами.
    у двигун ktm 690 sm дозволило мені зробити 2к км не пити, трохи олії, що, як правило kappa тому, навіть якщо мало
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Зрозумів, масло я cambiavi з тими ж interevalli з sintoflon?? Дякую
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Так, на дизель я тримаю МАКСИМУМ 10 тис. км
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    зрозумів, дякую, я теж максимум 15k я їх на всі автомобілі, будинки, мій 10K
    IP

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    насправді, як я вже говорив, - ефірні масла, всіх лікують, треба добре знати особливості незалежно від марки, bardahl яких ви говорите ? був першим у світі використовувати adittivo анти зчеплення що ? сепаратор металів, молекули, використовуваної в системах avviazione я можу засвідчити, що в 90-ті роки і була зроблена одна спроба pergusa з мотоцикла, 10 обертань з цим маслом після того, як ви ? скачав всі і без олії cha зробив той же шлях cio? 51 км приблизно.
    Я згоден в повній мірі!!!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    У чому сенс розділення металів? ? fullerene, молекула складається з 60 атомів вуглецю, пов'язаних через "кільця" у формі п'ятикутної або шестикутної.. Як би один м'яч, футбол
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    І хороше масло magnatec
    Потужність і нічого без контролю
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Всім привіт.
    Я недавно взяв Qashqai 2.0 dci 2008 року з 85.000 КМ, і жити з кошмаром, який може злити в будь-який момент з-за втулок,...
    Мій старий 156 з 185.000 КМ він ніколи не доставляв мені проблем, а чому? я завжди робив заміна масла кожні 10-12.000 КМ.
    Після 120.000 я виявив sintoflon, і я зробив повну обробку (очищення форсунок, промивка двигуна, protector + добавка масла в кпп), і я виявив значні вигоди.
    Мій механік, він не рекомендується використання цих добавок, додавши, що в минулому, коли захопили 2 двигуна з лікування керамічний.
    В мережі я помітив, що володіють продуктів harrahs enter; зокрема, те, для очищення двигуна, що, на відміну від інших буде танути так "молекулярна" morchie.
    Хто-небудь мав досвід у цьому сенсі?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Praticsmente добавки x очистити двигун шкідливі x двигун...
    Замість лікування прокладки антитрения немає
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    я вибачаюся сказати, що будь-яка добавка, використовувати не porr? виправити недолік дуже добре відомо, ці автомобілі!єдина порада, яку я можу тобі зробити купони в будинку матері..сов? до 100 тис. км пу? можливо, тобі їх міняють по гарантії втулок!принаймні з моїх частин cos? працює! ; )
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    Всім привіт.
    Я недавно взяв Qashqai 2.0 dci 2008 року з 85.000 КМ, і жити з кошмаром, який може злити в будь-який момент з-за втулок,...
    Мій старий 156 з 185.000 КМ він ніколи не доставляв мені проблем, а чому? я завжди робив заміна масла кожні 10-12.000 КМ.
    Після 120.000 я виявив sintoflon, і я зробив повну обробку (очищення форсунок, промивка двигуна, protector + добавка масла в кпп), і я виявив значні вигоди.
    Мій механік, він не рекомендується використання цих добавок, додавши, що в минулому, коли захопили 2 двигуна з лікування керамічний.
    В мережі я помітив, що володіють продуктів harrahs enter; зокрема, те, для очищення двигуна, що, на відміну від інших буде танути так "молекулярна" morchie.
    Хто-небудь мав досвід у цьому сенсі?
    IP

Стр. 34 40 PrimaПеред ... 243233343536 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •