Сторінка 34 з 55 PrimaПеред ... 24323334353644 ... ОстаннєUltima
Результати з 331 по 340 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я забув: для копіювання зображень на комп'ютер...перейти на перегляд titanium наприклад, натисніть CTRL+PRINT screen, потім відкрити paint і натисніть " вставити " і зберігаєте як jpeg.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    для введення екранна за пост передовий натисніть на додаток, виберіть файл і натисніть на кнопку готово....потім місць коментар....
    Це я знаю, але проблема ? що я не можу зберегти в jpeg зображення екрану " гніздо кнопкою "PRINT screen" .можу додати лише на word

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    я забув: для копіювання зображень на комп'ютер...перейти на перегляд titanium наприклад, натисніть CTRL+PRINT screen, потім відкрити paint і натисніть " вставити " і зберігаєте як jpeg.
    Великий!!!! бачив після моєї відповіді..... ДЯКУЮ

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Це ті, в залежності від температури, справедливі факти, так??

Екран lim IQ fT.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    так, але просто змінити перше значення кожної кривої, чи що ? те, повідомили в 90-х? температури охолоджуючої рідини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я не можу бачити зображення, але я пам'ятаю, що це були перші значення, віднесені до температури 90c, щоб розблокувати саме лім iq на необхідне значення, потім ce n і ще більше вперед, прокручуючи в 2d, що повідомив насос rail від damos і потім ще повідомила, завжди rail
    Потужність і нічого без контролю

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ? в IQ обмежувач, який працює в залежності від фактора, для редагування вам досить знати, що 8192 ? значення, що ecu використовує оптимальні умови роботи, а потім просто збільшити значення 8192.
    Зростання тільки хребти, які мають значення pi? низькі 8192 не всієї кривої в команді, вірно? Але чому? перші три криві, які є частиною тієї ж карті до 10000?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Цей обмежувач і стан транспортного засобу-про=lim iq в мм3, якщо я не помиляюся, е4 і 77mm3 тому, якщо у вас 100mm3 повинно бути edc16c8 проте вказує на те, що обмеження і 100mm3 протягом перших 3-крок з точки зору обертів
    Потужність і нічого без контролю

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Цей обмежувач і стан транспортного засобу-про=lim iq в мм3, якщо я не помиляюся, е4 і 77mm3 тому, якщо у вас 100mm3 повинно бути edc16c8 проте вказує на те, що обмеження і 100mm3 протягом перших 3-крок з точки зору обертів
    Але тоді ви повинні розблокувати їх на всіх кривих (мій об'єктив 80mm3) чи достатньо тих, що відносяться до середніх і високих оборотах?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ви також я повідомив я? карту обробляє до 130?C, отже, залежить це від газів, але по відношенню до температури двигуна....вихлопні гази або краще, температура турбіни, звичайно, не зупиняються на 130?C....тому я вважаю, що особа зразок порівняння між температурою вихлопних газів і відношення до температури двигуна...або краще рідини двигуна....що ви думаєте?
    ніхто не знає, мені більше ознак???

Сторінка 34 з 55 PrimaПеред ... 24323334353644 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •