Стр. 32 з 40 PrimaПеред ... 223031323334 ... ОстаннєUltima
Результати від 311 до 320 394
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Рекомендована читання для тих, хто хоче отримати культуру, про, стаття дуже добре зроблено ІМХО !!!
    File Allegati Файл Вкладення
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    дякую, прочитав на одному диханні, дуже цікаво
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    Total синтетика 5/30 з d позначення a5/B5 x ford fiesta 1.4 tdci
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    51
    На моєму Scenic 1.9 Dci я завжди використовував ELF 10/40, поки я був у Сицилії, і автомобіль не залишалося майже нічого. Тепер тут, у Болоньї, з-за температури, я ? був рекомендований 5/40, тільки що після 5000 Км, мені довелося додати майже півтора літра.
    Може бути ? занадто рідке для мого авто ?? Правда ? який має певну et? і, можливо, починає горіти-й? масло.
    Rimetter? на 10/40 ELF
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Я на всі свої машини, ті дизель 3.0 l, я використав/використовую Castrol 5w 30 і добавка, тефлон, у мене завжди було добре, і rumorosit? ? дещо скоротився
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    17
    я використовую bardahl xtc c60 5w40 даний
    і я прекрасно на jtdm , selenia, які я використовував раніше ? ніщо не зрівняється
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав ...Віри... Visualizza Messaggio
    я використовую bardahl xtc c60 5w40 даний
    і я прекрасно на jtdm , selenia, які я використовував раніше ? ніщо не зрівняється
    Мені здається, м'яко кажучи, мінімум bardhal і bardhal, очевидно, також добре motul
    Потужність і нічого без контролю
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    На моїй колишній Bravo JTD і на моїй нинішній Альфа JTDm я завжди використовував синтетичне масло в ЕРГ масло 5w40, яке відображає специфічні характеристики будинку, потім кожні 50\60 тис. Км мені лікування добавка, тефлон. На керівництво каже витрата масла в нормі до 400gr кожні 1000km але мені здається, р? перебільшені. Враховуючи, що між купоном і ще я іноді змушений робити rabbocchino, я завжди дивувався, до quan пу? бути нормальним.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    На моїй колишній Bravo JTD і на моїй нинішній Альфа JTDm я завжди використовував синтетичне масло в ЕРГ масло 5w40, яке відображає специфічні характеристики будинку, потім кожні 50\60 тис. Км мені лікування добавка, тефлон. На керівництво каже витрата масла в нормі до 400gr кожні 1000km але мені здається, р? перебільшені. Враховуючи, що між купоном і ще я іноді змушений робити rabbocchino, я завжди дивувався, до quan пу? бути нормальним.
    400 гр на 1000 км трохи tantini. Якщо ch? ці 1000 км є результатом годин і годин руху дуже висока. В цьому випадку ми говоримо, що може також бути зрозуміло, споживання cos? високий.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    13
    Я на 500 Abarth замість Selenia я поставив Bardahl XTR racing 39,67 10w60, ? казка навіть відомо також, що той невеликий стукіт до мінімуму ? attutido.
    Безумовно, масла, якщо вони роблять це платити, я взяв 3-літровий 80Euro, розраховуючи, що я навіть знижку.
    IP

Стр. 32 з 40 PrimaПеред ... 223031323334 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •