Рекомендована читання для тих, хто хоче отримати культуру, про, стаття дуже добре зроблено ІМХО!!!
Рекомендована читання для тих, хто хоче отримати культуру, про, стаття дуже добре зроблено ІМХО!!!
дякую, прочитав на одному диханні, дуже цікаво![]()
Total синтетика 5/30 з d позначення a5/B5 x ford fiesta 1.4 tdci
На моєму Scenic 1.9 Dci я завжди використовував ELF 10/40, поки я був у Сицилії, і автомобіль не залишалося майже нічого. Тепер тут, у Болоньї, з-за температури, я ? був рекомендований 5/40, тільки що після 5000 Км, мені довелося додати майже півтора літра.
Може бути ? занадто рідке для мого авто ?? Правда ? який має певну et? і, можливо, починає горіти-й? масло.
Rimetter? на 10/40 ELF
Я на всі свої машини, ті дизель 3.0 l, я використав/використовую Castrol 5w 30 і добавка, тефлон, у мене завжди було добре, і rumorosit? ? дещо скоротився
я використовую bardahl xtc c60 5w40 даний
і я прекрасно на jtdm , selenia, які я використовував раніше ? ніщо не зрівняється
На моїй колишній Bravo JTD і на моїй нинішній Альфа JTDm я завжди використовував синтетичне масло в ЕРГ масло 5w40, яке відображає специфічні характеристики будинку, потім кожні 50\60 тис. Км мені лікування добавка, тефлон. На керівництво каже витрата масла в нормі до 400gr кожні 1000km але мені здається, р? перебільшені. Враховуючи, що між купоном і ще я іноді змушений робити rabbocchino, я завжди дивувався, до quan пу? бути нормальним.
Я на 500 Abarth замість Selenia я поставив Bardahl XTR racing 39,67 10w60, ? казка навіть відомо також, що той невеликий стукіт до мінімуму ? attutido.
Безумовно, масла, якщо вони роблять це платити, я взяв 3-літровий 80Euro, розраховуючи, що я навіть знижку.