він підходить тільки на лямбда...і ти нічого не сказав! у чому полягає ця адаптація? що параметри змінюються в регулюванні ламба?
...? ясно, що ви припускаєте, де потрібно! Що означає тиск в кімнаті?....температура вихлопних газів ? безумовно, пов'язаний зі зміною заздалегідь...але ви припускаєте інші причини...проблеми, які починаються від порядку 3000giri, залежно від кількості? дизельне паливо(для прикладу). Повертаючись на зміну температури у зв'язку із зміною фази...не плутати дизель з бензином.
![]()
читаючи ваші відповіді, в тому числі, наступну за це повідомлення процитував, я знаю, що щось не так ? зрозуміло. Насамперед, підвищення тиску дизельного палива не збільшує кількості? дизельне паливо, впрыснутое, що зменшує час вприскування і обсяг? дизельне паливо, відповідно, залишається незмінним, ми не говоримо про додатковий модуль, який обманює датчик тиску палива і, отже, екю підсвідомо alzer? тиск дизельного палива без abbasssare час вприскування.. і ось, що в цьому випадку справа? дизельного палива збільшується.
Заздалегідь дається, щоб зберегти egt не надто високі, однак, і більш ефективно використовувати надлишки дизельного палива впорскується.
Тиск в кімнаті ? тиск, який створюється в камері згоряння в кожен цикл роботи двигуна, і це ? дуже багато залежить від заздалегідь використовував, тиск турбо і від кількості? дизельне паливо, впрыснутое.
насос hp характеристики до 1800, але, безумовно, багато збільшує її знос, тиск, про який ви говорите. Разом зростають і неефективності і, отже, потужність, інді, чому на це тиск ? неминучим працювати? де час вприскування стає занадто довгою, але це треба з карти дуже багато напрямів і компонентів, які найчастіше великогабаритні (в першу чергу КТ).
абсолютно немає, зміна p.rail змінюється тільки тиск і, отже, ебу використовує час pi? коротке, щоб надати той же дизель.
1 - лямбда ви autoadatta мати значення збігаються між датчик витрати повітря і кисню, що залишився у вихлопних газах, так ? регулювання, який залежить від компонента, від його внутрішніх характеристик, не змінюється, змінюється карта, по суті ця процедура проводиться при заміні датчик витрати повітря або лямбда-зонд.
2 - тиск в номер означає максимальне тиск, коли ви приїдете в камері згоряння, що дозволяє переміщати поршень.
3 - як ви ніколи не повинні очікувати тільки від 3000rpm?
4 - температура в номері (набір тиску) також є проблема дизельних двигунів високої потужності вказує.
по мені, пропустити виступ тиску, дозвольте мені пояснити... якщо насос працює в 1400 бар регулятор відкриває, що необхідно багато-x тримати необхідний тиск ( і, отже, внутрішні компоненти повинні витримувати ті тиску), але якщо допоможе вам подолати відстань у 1600 ( цифри навмання) не вірите, що знос компонентів буде більше, ніж???? очевидно, що це ? мої думки![]()
привіт Ela, ваші речі ? логічно, але якщо у мене є насос, що мені проданий з особливостями роботи в 1600bar чому? повинні зламатися? Зрозумів, що моя мова? Було б, як сказати, що ваш автомобіль має двигун, який може? поверніть 4500g/м ,але ви це робите, поверніть не більше 3000, якщо немає зносу перед. На той момент факти, панда! ахаха
і ви теж, ви праві? автомобіль, ущільнення завжди в 4500 об, по мені, дюрера? менше тримати до 3000 ( наприклад, знос механічних частин, які повинні витримувати стрес))) а ? очевидно, що кожен слід своєю логікою![]()