Сторінка 31 з 35 PrimaПеред ... 212930313233 ... ОстаннєUltima
Результати з 301 по 310 з 341

Обговорення: зміна в авансів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Вибачте, але я не згоден. Перш за все, підняти rail у 1750 бар, особливо на карти standard, то я знаходжу тільки шкідливо для насоса й форсунок.
    По-друге, авансові платежі, якщо ви знаєте, що ви робите, ви можете повністю переробити, двигун помітно покращує reattivit? і витрата палива.
    Вибачте, але шкідливі х і що? Якщо насос високого тиску має діапазон роботи до 1800bar чому? повинні зламатися? Те ж саме стосується форсунок.

Chiaritemi сумніви...але що авансові платежі? Для чого вони потрібні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Підвищення залізничних змінюється тільки час вприскування, що буде трохи вкорочений. Але все інше залишається точно без змін.
    Також кількість? палива та інші речі. Це edc16.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Ебу не autoadatta взагалі, зміна тиску в рампі змінюється то й просто. У edc16c39 до речі, ви autoadatta тільки про лямбда, зокрема, для приведення у відповідність даних, виявлених в датчик витрати повітря з тими, лямбда-вирази.
    Тоді як ви ніколи не повинні чекати, тільки в 3000rpm? Друге, яке правило?
    Я завжди стверджую, що ви припускаєте, де вам це потрібно, що це означає чергової ін'єкції, щоб мати баланс між тиском в номер і температури вихлопних газів, тому краще використовувати двигун.
    він підходить тільки на лямбда...і ти нічого не сказав! у чому полягає ця адаптація? що параметри змінюються в регулюванні ламба?

...? ясно, що ви припускаєте, де потрібно! Що означає тиск в кімнаті? ....температура вихлопних газів ? безумовно, пов'язаний зі зміною заздалегідь...але ви припускаєте інші причини...проблеми, які починаються від порядку 3000giri, залежно від кількості? дизельне паливо(для прикладу). Повертаючись на зміну температури у зв'язку із зміною фази...не плутати дизель з бензином.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав паскуале Visualizza Messaggio
    читаючи ваші відповіді, в тому числі, наступну за це повідомлення процитував, я знаю, що щось не так ? зрозуміло. Насамперед, підвищення тиску дизельного палива не збільшує кількості? дизельне паливо, впрыснутое, що зменшує час вприскування і обсяг? дизельне паливо, відповідно, залишається незмінним, ми не говоримо про додатковий модуль, який обманює датчик тиску палива і, отже, екю підсвідомо alzer? тиск дизельного палива без abbasssare час вприскування.. і ось, що в цьому випадку справа? дизельного палива збільшується.
    Заздалегідь дається, щоб зберегти egt не надто високі, однак, і більш ефективно використовувати надлишки дизельного палива впорскується.
    Тиск в кімнаті ? тиск, який створюється в камері згоряння в кожен цикл роботи двигуна, і це ? дуже багато залежить від заздалегідь використовував, тиск турбо і від кількості? дизельне паливо, впрыснутое.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Вибачте, але шкідливі х і що? Якщо насос високого тиску має діапазон роботи до 1800bar чому? повинні зламатися? Те ж саме стосується форсунок.

Якщо ви думаєте, що це здорово змусити працювати насос, дизельне паливо, компонент дуже ніжний, недалеко від кордону, а також продовжити з вашої теорії.
    Авансові платежі є кут початку упорскування палива щодо вмт в будь-якому випадку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961

насос hp характеристики до 1800, але, безумовно, багато збільшує її знос, тиск, про який ви говорите. Разом зростають і неефективності і, отже, потужність, інді, чому на це тиск ? неминучим працювати? де час вприскування стає занадто довгою, але це треба з карти дуже багато напрямів і компонентів, які найчастіше великогабаритні (в першу чергу КТ).

абсолютно немає, зміна p.rail змінюється тільки тиск і, отже, ебу використовує час pi? коротке, щоб надати той же дизель.

він підходить тільки на лямбда...і ти нічого не сказав! у чому полягає ця адаптація? що параметри змінюються в регулюванні ламба?

...? ясно, що ви припускаєте, де потрібно! Що означає тиск в кімнаті? ....температура вихлопних газів ? безумовно, пов'язаний зі зміною заздалегідь...але ви припускаєте інші причини...проблеми, які починаються від порядку 3000giri, залежно від кількості? дизельне паливо(для прикладу). Повертаючись на зміну температури у зв'язку із зміною фази...не плутати дизель з бензином.
    1 - лямбда ви autoadatta мати значення збігаються між датчик витрати повітря і кисню, що залишився у вихлопних газах, так ? регулювання, який залежить від компонента, від його внутрішніх характеристик, не змінюється, змінюється карта, по суті ця процедура проводиться при заміні датчик витрати повітря або лямбда-зонд.

2 - тиск в номер означає максимальне тиск, коли ви приїдете в камері згоряння, що дозволяє переміщати поршень.

3 - як ви ніколи не повинні очікувати тільки від 3000rpm?

4 - температура в номері (набір тиску) також є проблема дизельних двигунів високої потужності вказує.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Якщо ви думаєте, що це здорово змусити працювати насос, дизельне паливо, компонент дуже ніжний, недалеко від кордону, а також продовжити з вашої теорії.
    Авансові платежі є кут початку упорскування палива щодо вмт в будь-якому випадку.
    ок, джек, але насос ? підключена до ременя blockquote? завжди на максимум. Потім за допомогою регулятора вибрати, як використовувати, не вірите? Це-те, чому? не пу? зламати.

Для досягнення....я робив риторика

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    по мені, пропустити виступ тиску, дозвольте мені пояснити... якщо насос працює в 1400 бар регулятор відкриває, що необхідно багато-x тримати необхідний тиск ( і, отже, внутрішні компоненти повинні витримувати ті тиску), але якщо допоможе вам подолати відстань у 1600 ( цифри навмання) не вірите, що знос компонентів буде більше, ніж???? очевидно, що це ? мої думки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    привіт Ela, ваші речі ? логічно, але якщо у мене є насос, що мені проданий з особливостями роботи в 1600bar чому? повинні зламатися? Зрозумів, що моя мова? Було б, як сказати, що ваш автомобіль має двигун, який може? поверніть 4500g/м ,але ви це робите, поверніть не більше 3000, якщо немає зносу перед. На той момент факти, панда! ахаха

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    і ви теж, ви праві? автомобіль, ущільнення завжди в 4500 об, по мені, дюрера? менше тримати до 3000 ( наприклад, знос механічних частин, які повинні витримувати стрес))) а ? очевидно, що кожен слід своєю логікою

Сторінка 31 з 35 PrimaПеред ... 212930313233 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •