Саме я, ніж всі терміни, тому що я вважаю за краще запобігти, ніж лікувати, і клієнт залишається задоволений, то я не всі розуміють, що є? ви, каже, на той момент були проблеми, їх
Саме я, ніж всі терміни, тому що я вважаю за краще запобігти, ніж лікувати, і клієнт залишається задоволений, то я не всі розуміють, що є? ви, каже, на той момент були проблеми, їх
По мені motul v300 і один з кращих. Якщо один і ентузіастів, і міняти масло часто і кращі мастила, що може дати двигун. Якщо ми говоримо про longlife-мені завжди було дуже добре з mobil 1.
Я на машині бензин напрямки castrol 10w60 sport edge, як градація-й? низький замість motul x-cess 8100 5w40 даний
C? також сказати, що багато чого залежить від того, звідки надходить масло castrol завжди страждав від підробки gogo, наприклад, те, що отримує власник dell майстерні, де роботи для мене ? брехня, тому що тільки після 10000км смердить і втрачає дуже багато ****лло по в'язкості для інших олій, які я використовую, я їх завжди беру з собою в офіційних реселлерів і ніколи не було проблем
Це ? красива спостереження; я можу сказати, що багато мастильні матеріали у продажу за офіційними каналами або на платформах (оптовики, так сказати) іноземних контрафактної продукції! Важливо бути обережним, де ви купуєте і для цього я почну уникати багато (майже всі) power seller на eBay або similiari!!!
Вчора я ? вході 207 1.6 thp 150 Л. с., ? був місяць f? в іншій майстерні, для контролю зубчастого ременя і відповідь механіка ? було в цій машині ремінь не робить, чому? ? ланцюги, клієнт? скаржаться на надмірний шум, він відповів, не хвилюйтеся, він тільки 60 тис. Км, не ламає і чому? ще не просунутий ще один зуб натягувач ланцюга, на грудях і машини від мене ? прибув з евакуатора, клієнт мені каже, я вимкнув, то при ре залишити ? pi? гру я роблю діагностику і бачу, помилка датчика фази я можу керувати довелося і ahim? для нього ланцюг-маршрут, провину cos? раннього розриву ? за рахунок нафти вичерпані, і не хороша якість?, c'? сказати, що ? дуже пощастило, чому? для таких, як ви ? зупинив двигун знайшов тільки впускних клапанів в 1? починають відкриватися і в 4? розрядка в кінці закриття, цей двигун, не ? як 1.3 multijet це ламає, так і клапанів, коромисла та штовхачі
Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)
Чорт візьми, цього не знав. Але де я можу купити масло, щоб бути дійсно спокійною? Прошу вас, експерти, враховуючи, що я приватні мене, я купую, щоб мені купон. Враховуючи, що в даний час-це час, щоб зробити це....
Я завжди набувається у power seller на ebay. То ви кажете, що це не було правдою, mobil 1?
Як правило, великі постачальники не роблять ці речі, якщо ви ніколи не були з ним проблеми, продовжує купувати у нього
я на моєму grande punto 1.3 90cv завжди selenia wr5w40 ніколи немає проблем, зараз я купив недавно giulietta 2.0 140cv я думаю, що монті і те ж масло...
Так, але справа в тому, що, як я знаю, якщо масло " mobil 1-повністю синтетичне, а не іншого масла 2 гроші?