Сторінка 31 з 55 PrimaПеред ... 21293031323341 ... ОстаннєUltima
Результати з 301 по 310 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    ви riscalato останню перерву...тепер ебу знає, ke all останню перерву, що раніше було 70 буде 80 мм3 і певною prex rail на буде тільки у випадку, якщо ke досягне 80 мм3
    Великий Ангел...я твій кошмар скрізь.... Тому я тут ? краще не rescale осі, чому? якщо не 80 (я повинен спочатку піти і підняти lim IQ) prex max rail я rester? pi? низькою, що я хочу. (але якщо встаю в 80-х і не riscalo цієї осі, коли ecu бачить-й? у 70mm3 тримає добре lim rail не так?). Отже, те, що мене цікавить зараз ? знаєте, якщо один раз встали, i lim IQ в 80mm3 (я не буду) карта перетворення (кількості? дизель вводили) ? gi? розраховується до 80mm3 і не сенсорний, але там, де я ВР з осі мм3 менше 80 я повинен riscalarli все?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    час там у вас на 80...мапу перетворення до 500 нм або 100mm3 ви повинні розблокувати тільки lim iq x averr 80 мм3, а потім, якщо ви хочете nformare всі ебу, потрібно піднятися на перерву в rail turbo і т. д...всі x 80 якщо ви хочете додати 80 наприклад
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    час там у вас на 80...мапу перетворення до 500 нм або 100mm3 ви повинні розблокувати тільки lim iq x averr 80 мм3, а потім, якщо ви хочете nformare всі ебу, потрібно піднятися на перерву в rail turbo і т. д...всі x 80 якщо ви хочете додати 80 наприклад
    Ок, я думаю, я зрозумів спасибі, я намагаюся зробити карту, в цьому випадку, і те місце, щоб мати власну думку. Ще одна річ, досить останні 2 осі перерву, щоб піднятися?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Тоді я намагаюся прийняти мою карту (edc16c8 drv 429_467) pi? розумно, що я можу, щоб мої знання і просіювання карту в 2d я періодично значення 8192. Ви можете мене просвітити, що це відноситься і коефіцієнт застосовувати? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Хороший питання, мені все одно, що сказати, дайте мені 100%, і я не думаю, що має сенс збільшити це значення такої ж, має значення перетворення. Візьми з плоскогубцями, те, що я сказав, я сподіваюся, що якщо хто-то, хто може пояснити і contraddirti якщо я сказав, castronerie.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    8192 наприклад, на картах dw по вр rapprensena 100%

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Залежить може містити також умови, тип транспортного засобу, температура води в порядку....зазвичай вказує на 100% педалі
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Потім вказавши, 100% вважають, що це марно піднімати значення. ? pi? колись в якійсь перепризначення, я бачив це значення піднесений, без з'ясування мети.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    завжди залежить від контексту, в принципі, вказує на педаль на 100% або стан транспортного засобу, оптимальні, але може також вказувати на інший
    Потужність і нічого без контролю

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я запитав, чому? у деяких картах переглядів на форумі представляли із lim iq адресою 0e920a в edc16c8 доведені до 8192 і мені було цікаво, саме почуття. Тому, якщо показують 100% є lim iq, що замість того, обсяг в мм3 ебу читає їх у %?

Сторінка 31 з 55 PrimaПеред ... 21293031323341 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •