ну і нормально, коли приходить турбіни, ви повинні діяти тільки на дизель і з тих пір йде дим...але трохи диму nn просто і приємно бачити хмари застряг xD
ну і нормально, коли приходить турбіни, ви повинні діяти тільки на дизель і з тих пір йде дим...але трохи диму nn просто і приємно бачити хмари застряг xD
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Групи літають ? те ж саме для всіх двигунів 1.9 кажучи, отже, 8в 120cv, 16v 140cv, 16v 150cv і 16v 170cv, а залежить від трансмісії 1.9 jtdm з двоступінчаста турбіна 190 де ? було прийнято рішення, здатний витримувати 400 нм крутного моменту, сертифікати
ви і в самому![]()
замість scusando l off topic, встановивши monomassa coupe і краще зчеплення-посилена x 147 чи це нормально зчеплення ori coupe, і, наскільки я знаю, 450 нм тримає їх???
я знаю, що встановлюється маховик, але і зчеплення не знаю сумісності? зі зміною
у ragazo, він встановлений, але не має makkina зіставляється тому він не може дати мені інфо...
be, якщо він встановлений ? сумісність, безумовно, має tenouta краще, ніж в оригіналі, хоча мені до сих пір, навіть при всьому дизельного палива, які мені вводили, не дало ніякої проблеми, і ми сподіваємося, що раніше не значення його!
Ви ке було краще, ніж золота, то я уявляв, як я говорив, якщо погодилася прийняти цю coupe або армовані x 147 кв.км...закриваю OT
Ми, колишні 120cavalli ми не повинні мати проблем до 170 кінських сил, враховуючи, що встановлений наш же комплект зчеплення на версії саме 170 коней! !
Впевнений, що зчеплення на 120 як рівну 170?? На багатьох авто змінюється, навіть протягом декількох резюме-й?...