Стр. 30 із 40 PrimaПеред ... 202829303132 ... ОстаннєUltima
Результати 291 від до 300 394

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я завжди був слабкий для СПЦ, відмінний вибір ІМХО для вашого (гріх), колишній компаньйон стрингерів !
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав CarloAV Visualizza Messaggio
    Я поділяю те, що написано. У будь-якому випадку я можу стверджувати, що особисто мені було дуже добре з castro edge sport 0w40 і mobil 1 5w50 на автомобілі поточного (audi tt), а на попередній m3 3.2 я використовував castrol 10w60. Я кажу для вуличного використання.
    Відмінний вибір на castrol edge sport, але також і дійсно хороший mobil1, звичайно, для користі руху, а також краще співвідношення ціни і якості? ціна, я думаю, що motul і castrol є найкращими
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    0
    За ці роки після випробувань всі ці ,краще масла і фуш-TITAN GT1 PRO C3 5W-30 XTL Мастило ПРЕМІУМ-класу з новою технологією XTL при холодному старті відмінно і з невичерпним запасом продуктивності. Для сучасних автомобілів і легких комерційних транспортних засобів з або без інтервалів заміни масла.*Розроблена для автомобілів BMW, VW і*MB, обладнані:*систем пост-обробки, як і турбо-стислі.

BMW LONGLIFE-04
    MB-APPROVAL 229.51
    VW 504 00/507 00

Оренда з Vito і viano з 1500000 км, фактична ж двигун і купони факти кожні 30000 км конкретними gi? всі добавки на борту
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    відмінне масло, перевірено мною є motul 8100 і castrol magnatec, на даний момент у мене на selenia WR 5 40 але повернемося до одного з попередніх взимку відчуває себе трохи різниця
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    TWS використовую навіть на авто від trackday, і використовують його навіть друзів на різні 106 Ралі 1.6 Л 16v, Clio RS, Etc.І т. д.... при високих температурах грає чудово його обов'язок, ІМХО!
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Я перед вибором масла, його порівняння з іншими даними в руку, і в залежності від сезону і використання, що мені з нею робити. Дуже добре також shell елікс ultra racing на автомобілі напрямків і в тому, що вони багато
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    94
    З особистого досвіду, а Mobil 5w-30 ? відмінне масло для дизельних двигунів castorl edge 5w-30 п ? добре навіть для condirci l салат на тій же лінії c? на selenia з bardahl xtc ? гарне масло, хоча особисто я переконаний, що я знайшов рівень шуму штовхачі і висока економія палива, особливо в градації 5w-30 на двигуни mjt як 1.3, 1.6 для бензинових двигунів nn abbandoner? ніколи не motul ? дійсно масло чудове, навіть якщо від вартості nn огляд вмісту я використовую його на моєму grande punto abarth supersport у версії man градації 20w-60, і я чудово
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Дивно castrol вже починаючи з magnatec і хорошого масла, а також selenia, тобто, за шкалою від 1 до 10, достатність ce l, очевидно, bardhal mobil 1 перевершують motul, тим більше, і особливо загін motul ви бачите на двигунах 2Т? тут, може бути, не всі знають
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    94
    Звичайно, nn роблять саме смокче castrol і selenia, але популярність, що у nn є реальні відгуки я кажу тільки, що мій друг має точки mk3 1.3 mjt були проблеми з selenia wr зима холодна схожий на трактор?) говорити шум, який входив в ланцюзі в момент пуску двигуна я йому порадив поміняти масло і використовувати mobil 5w-30 esp і результат ? був відчутний скажу тільки, що, в середньому, на 1.3 mjt ланцюг в 100 тисяч км ? від sostiruire він має майже 200 тис і ще ? оригінал і nn c' я поклав руку і що добре ? я f? навіть не шум під час пуску
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Особисто я не знайшов, занадто сильно в ній з selenia, ні з castrol, так і на дизель, бензин з motul ще краще, ми також говоримо, що проблема rumorosit? взимку дизель в базовій тому більше шуму і масло назад, але так фара все більше і більше шуму, який влітку поступається продукції є agip, що я поклав на моїй колишній punto 1.9 jtd і мені довелося зняти, щоб змусити
    IP

Стр. 30 із 40 PrimaПеред ... 202829303132 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •