Ви там інтуїтивно я накладається на карту croma, притаманного damos з цієї моєї alfa gt і адреса питання було перенесено трохи, мені здається, 63-розрядні джульєтта слід перевірити, щоб знайти його
Потужність і нічого без контролю
Так, на це немає дощу, але damos croma не говорить вам, 0= немає фап немає, лямбда, 1 лямбда-no fap.
на практиці не дає вам такого роду інформацію
Я задав це питання, чому? я хотів би знати, як включити карту обмежувачі крутного моменту з муфтою вставляється, і поряд з обмежувачем максимального крутного моменту c'? один біт, який, якщо я правильно пам'ятаю, - каже switch kind of torque limitation, тому я думаю, що існує ще один damos з pi? інформація про те, що я я.
Востаннє редагувалось leandro89; 13-03-2014 до 17:07
У damos тебе і як ці info, принаймні, те, що croma був....крім того, вас ототожнював в карту автоматично з winols
Потужність і нічого без контролю
то тобі каже, що тест на автомобілі...
Привіт всім, я намагаюся вчитися і знати, знамениті ВР, і я вчуся о, моя люба 147 mj 16v 140 л. edc16c8 drv 429_467, які люб'язно надає вам від морської свинки для різних експериментів. Завдяки різним обговорення, пандуси ВР першої з карт я бачив, як їх знайти....є дві адреси відразу вказують кількість осей (12x8,12x12 etc). Наприклад, я беру карту lim prex rail f-qfuel моєї edc16c8 у мене дві рампи мені показує від 250 до 5000 вісь обертання двигуна і в залежності від значення від 500 до 7000 (від 5 до 70 мм3) мені вказує q.т? дизельне паливо, впрыснутое у функції prex rail зазначеного в таблиці. Якщо я залишаю ori в таблиці значення і ношу тільки останнє значення, від 7000 до 8000, що робити? Я тільки піднялися останньої осі в діапазоні оборотів правильно? Спасибі тим, хто мені допоможе? зрозуміти-й? тепер я вже? видавлюється занадто багато, і я не можу рухатися .....
ви riscalato останню перерву...тепер ебу знає, ke all останню перерву, що раніше було 70 буде 80 мм3 і певною prex rail на буде тільки у випадку, якщо ke досягне 80 мм3
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool: