Сторінка 30 з 55 PrimaПеред ... 20282930313240 ... ОстаннєUltima
Результати 291 від до 300 в 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    ви також існує на цій управління
    Дякую за інформацію, я намагався шукати його на файл Джульєтта 140cv але мені не вдалося його знайти

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    Спочатку Написано mariodarkblue
    для того, щоб не розігнати info..
    Для лямбда-зонда і dpfoff дивитися за адресою
    1de0f6
    0 немає dpf немає датчика
    1 dfp ви зонда
    2 no dpf ви зонда
    дивитися в 8 біт

маріо краще, щоб не допускати такого info пошти приклад файлу, де ви взяли адресу.
    Просто, щоб curiosit?, я damos класичний croma edc16c39, коли я йду на комутаторі мій damos, не дає мені інформації 0 1 2 , або краще, не говорить мені, як я перемістити його, що я збираюся змінити, з якою damos ви в змозі отримати цю інформацію?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Ви там інтуїтивно я накладається на карту croma, притаманного damos з цієї моєї alfa gt і адреса питання було перенесено трохи, мені здається, 63-розрядні джульєтта слід перевірити, щоб знайти його
    Потужність і нічого без контролю

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Ви там інтуїтивно я накладається на карту croma, притаманного damos з цієї моєї alfa gt і адреса питання було перенесено трохи, мені здається, 63-розрядні джульєтта слід перевірити, щоб знайти його
    Так, на це немає дощу, але damos croma не говорить вам, 0= немає фап немає, лямбда, 1 лямбда-no fap.
    на практиці не дає вам такого роду інформацію

Я задав це питання, чому? я хотів би знати, як включити карту обмежувачі крутного моменту з муфтою вставляється, і поряд з обмежувачем максимального крутного моменту c'? один біт, який, якщо я правильно пам'ятаю, - каже switch kind of torque limitation, тому я думаю, що існує ще один damos з pi? інформація про те, що я я.
    Востаннє редагувалось leandro89; 13-03-2014 до 17:07

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    У damos тебе і як ці info, принаймні, те, що croma був....крім того, вас ототожнював в карту автоматично з winols
    Потужність і нічого без контролю

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    У damos тебе і як ці info, принаймні, те, що croma був....крім того, вас ототожнював в карту автоматично з winols
    Що я можу вам сказати, від того, що я бачила, як їх визначає, але не каже мені, поміщаючи їх в 0 або 1, що змінює

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    то тобі каже, що тест на автомобілі...

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    то тобі каже, що тест на автомобілі...
    Ах, тепер ви!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Привіт всім, я намагаюся вчитися і знати, знамениті ВР, і я вчуся о, моя люба 147 mj 16v 140 л. edc16c8 drv 429_467, які люб'язно надає вам від морської свинки для різних експериментів. Завдяки різним обговорення, пандуси ВР першої з карт я бачив, як їх знайти....є дві адреси відразу вказують кількість осей (12x8,12x12 etc). Наприклад, я беру карту lim prex rail f-qfuel моєї edc16c8 у мене дві рампи мені показує від 250 до 5000 вісь обертання двигуна і в залежності від значення від 500 до 7000 (від 5 до 70 мм3) мені вказує q.т? дизельне паливо, впрыснутое у функції prex rail зазначеного в таблиці. Якщо я залишаю ori в таблиці значення і ношу тільки останнє значення, від 7000 до 8000, що робити? Я тільки піднялися останньої осі в діапазоні оборотів правильно? Спасибі тим, хто мені допоможе? зрозуміти-й? тепер я вже? видавлюється занадто багато, і я не можу рухатися .....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ви riscalato останню перерву...тепер ебу знає, ke all останню перерву, що раніше було 70 буде 80 мм3 і певною prex rail на буде тільки у випадку, якщо ke досягне 80 мм3
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Сторінка 30 з 55 PrimaПеред ... 20282930313240 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •