Стільки повідомлено, avr? завжди готовність менше, так? pi? прив'язана до карти диму, зараз я намагаюся налаштувати геометрію на карті не поінформований про те,
Стільки повідомлено, avr? завжди готовність менше, так? pi? прив'язана до карти диму, зараз я намагаюся налаштувати геометрію на карті не поінформований про те,
Тепер я налаштував управління turbo на карті обдурив, зараз йде добре, пік 1.5 бар і 1.45 стабільними, так і з манометром, від діагностики з нової карти, я дав +5 % до 60 і 80mm3 на карту GT для кращого готовності turbo, тепер йде відмінно значень від 2000 до 3000 об.
знайдений один недолік у швидкості реакції, досягнення, +4 або 5 градусів-це занадто багато, і вони сповільнюють швидкість наростання turbo, я дав менше enticipo, я провів під 2.5? ще в грі зараз ? набагато більш реактивної
Хлопці, Привіт riesumo пост для інформації, я зв'язався також tidus1985 в приватному деяка інформація, оскільки мені зробили відображення моєї 147 jtd 120 к. с 2007 рік distinctive але не влаштовує з тієї простої причини, що машина випромінює резюме від 2500 оборотів вгору, споживаючи трохи занадто, як і раніше, на низьких обертах, тому я зробив дати titanium і встановив його на пк для iniziarci щось зрозуміти, я хотів взяти його в якості посилання карти tidus1985 для порівняння, але не можу відкрити вкладення, я зареєстрований на кілька днів, хто мені пу? допомогти?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я читав regolamente таким чином, p? швидко, це добре, а все що там є проблеми, якраз у мене є час, я йду від мого друга, мені дають карту, оригінал і мод, і взагалі пост!
Тоді відкрийте ваш типовий пошту і карту ми бачимо, як можу допомогти
tidus оновлення на машині? пробував щось інше, нове?
be тепер ніколи цього ecu для мене, у мене немає секретів, у мене дизель диму і пари, як я хочу, але не заперечую, що принаймні один раз на тиждень ретуші карту, щоб зробити її буде трохи краще, єдина заковика, що має ? що, якщо ви хочете, щоб дійсно піти з turbo спочатку ви повинні приймати достатню fumosita, не курю, мені, більше 140cv не перейти, я маю на увазі без vederene провід від дзеркала, ще й останній улов ? відповідь турбіни, не ? саме з кращих, щоб увійти в режим, він трохи гальмує, це ви помітили відгук на газ на перемиканні передач ammeno не змінювати в 4000, але там прибуття рідко, дуже рідко, в тих обертів
група маховика/зчеплення 120cv скільки нм тримає, як кроком? ? ж, 150cv або + слабкий?