Я тільки хотів підкреслити, як перевищення вартості в більш багато разів не виправдовує кінцевий результат...
Я тільки хотів підкреслити, як перевищення вартості в більш багато разів не виправдовує кінцевий результат...
в якому сенсі??
Саме на цю тему я був відкликаний від admin.можливо, він неправильно зрозумів або, може бути, я зробив помилку л. с.! У будь-якому випадку я думаю, що ті, хто по ПРОФЕСІЇ фітнес-тренер,або схожі, особливо початківцям, це правильно офіційна програма,у вас допомоги та гарантії вирішити"гладко", які успішно працюють на ці компоненти як для нього, так і для замовника.
у 15 років alienteche офіційний я заблокував 2 машини, які я пізніше відновлена з функцією recovery протокол я не зміг зробити це з бд, і я приступив до стійки, але згодом був оновлений, помилка, потім я успішно протестований,ми говоримо про 3-х випадках, принаймні 10000,в той час як з настільки багато клієнтів, що ми в інтернеті, які використовують клони, я можу гарантувати, що 2 машини 5, завжди мають проблеми,або не читати,чи не читати і потім не писати,в деяких випадках блокують ебу під час запису і потім багато з них, які не мають можливість приступити до школи посилають нам блок управління і так далі, так що раджу і вам,я пишу з досвіду, і не з чуток.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
у будь-якому випадку я відповів, не задумуючись в назву теми, тому прошу повернутися в тему.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
*MSPORT:
Може бути, що ви не є професіоналом у вашому розумінні цього слова....
Але я, що я новачок, і навіть кімната, в якій плювати, змінити свій автомобіль і, може бути, його дружина, як може дозволити собі півника або kess офіційний? Вони надто дорого коштують. Ось причина, по якій в іншому пості я просив відомості про клонів.
Я вибрав для Powergate3 Alientech, вважається особистого використання, але, на жаль, протоколи не представлені, як і в KessV2. З комерційних міркувань, ймовірно, роблять його менш ефективним щодо протоколів. Наприклад, моя Delphi dcm6.1 не між автомобілями можливих, у той час як KessV2 ви.
v54 і набагато більш актуальною, має широкий спектр авто в більш