Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 36
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Я тільки хотів підкреслити, як перевищення вартості в більш багато разів не виправдовує кінцевий результат...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    в якому сенсі??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Саме на цю тему я був відкликаний від admin.можливо, він неправильно зрозумів або, може бути, я зробив помилку л. с.! У будь-якому випадку я думаю, що ті, хто по ПРОФЕСІЇ фітнес-тренер,або схожі, особливо початківцям, це правильно офіційна програма,у вас допомоги та гарантії вирішити"гладко", які успішно працюють на ці компоненти як для нього, так і для замовника.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Melo81 Visualizza Messaggio
    Вибачте, але я не думаю, вичерпну відповідь...я Не думаю, що на оригінал є компоненти лаком в 18-каратного золота, це те, що програма управління був задуманий НАСА...
    Саме, як написав хтось, навіть якщо НЕ оригінал, хороша якість збірки, не повинно створити проблем... на мій погляд, це більше проблема програмного і апаратного забезпечення...
    У будь-якому разі дякую за відповідь, але 4400 євро + 22% є надзвичайно надмірно думаю...

ти мене вибач, але якщо ти так думаєш, мабуть, ви не професіонал і не додати ще.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав the shiston Visualizza Messaggio
    і навіть ті, оригінальні, іноді не можеш зрозуміти, що утримати виправдання? це, як я розумію
    у 15 років alienteche офіційний я заблокував 2 машини, які я пізніше відновлена з функцією recovery протокол я не зміг зробити це з бд, і я приступив до стійки, але згодом був оновлений, помилка, потім я успішно протестований,ми говоримо про 3-х випадках, принаймні 10000,в той час як з настільки багато клієнтів, що ми в інтернеті, які використовують клони, я можу гарантувати, що 2 машини 5, завжди мають проблеми,або не читати,чи не читати і потім не писати,в деяких випадках блокують ебу під час запису і потім багато з них, які не мають можливість приступити до школи посилають нам блок управління і так далі, так що раджу і вам,я пишу з досвіду, і не з чуток.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    у будь-якому випадку я відповів, не задумуючись в назву теми, тому прошу повернутися в тему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    Саме на цю тему я був відкликаний від admin.можливо, він неправильно зрозумів або, може бути, я зробив помилку л. с.! У будь-якому випадку я думаю, що ті, хто по ПРОФЕСІЇ фітнес-тренер,або схожі, особливо початківцям, це правильно офіційна програма,у вас допомоги та гарантії вирішити"гладко", які успішно працюють на ці компоненти як для нього, так і для замовника.
    ви абсолютно праві, по-моєму

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    *MSPORT:

Може бути, що ви не є професіоналом у вашому розумінні цього слова....

НОВАЧОК L'avatar di Mystral
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    17
    Але я, що я новачок, і навіть кімната, в якій плювати, змінити свій автомобіль і, може бути, його дружина, як може дозволити собі півника або kess офіційний? Вони надто дорого коштують. Ось причина, по якій в іншому пості я просив відомості про клонів.
    Я вибрав для Powergate3 Alientech, вважається особистого використання, але, на жаль, протоколи не представлені, як і в KessV2. З комерційних міркувань, ймовірно, роблять його менш ефективним щодо протоколів. Наприклад, моя Delphi dcm6.1 не між автомобілями можливих, у той час як KessV2 ви.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    v54 і набагато більш актуальною, має широкий спектр авто в більш

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення