Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 42

Обговорення: Defap punto evo 95

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Спасибі за увагу, перебувають у процесі безперервного навчання теж тихо

я зробив трохи досвіду з цей двигун бачив, що охоплює широкий ринок також серед моїх клієнтів..

за якийсь певний клієнт, що ви хочете зняти кошти з sti милі 1,3 також обробляються..
    ти правильно робиш, я люблю Фіат

Привіт, хлопці, нарешті, сьогодні у мене був час, щоб побудувати штучний ФАП в моїй машині я хотів запитати, що тепер, коли я йду, щоб завантажити карту зміни я повинен зробити, щоб сила, з допомогою діагностики, заміни фільтра? І якщо ви, тому що ця операція?дякую
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-10-2016 до 11:21

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    я ж, з моєї 500 я поклав трубку прямий нуль, палити диво дійсно дорого, 40 Євро

зазвичай ви, перш ніж вставити карту, щоб обнулити всі помилки більше заміна fap і після навантаження eprom змінено
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-10-2016 до 11:21

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав lui93 Visualizza Messaggio

зазвичай ви, перш ніж вставити карту, щоб обнулити всі помилки більше заміна fap і після навантаження eprom змінено

процедура від вас письмова, це правильно, але я не пояснив, чому, як замість цього він докладно написав cinqueturbo.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ні, ні, треба, щоб сила, але і хороша практика, щоб зробити цю процедуру на всіх диспетчерів, перш ніж зробити запис..
    я поясню..
    дані зберігаються в e2prom і коли робиш скидання параметрів перейти до видалення засмічення, кількість fumigane,пробіг від останньої регенерації,час для процедури регенерації etc. etc.
    вважай, що Програма і без DPF, але пам'ять то і ще.. що ви думаєте, хто перегляд параметрів в ECU в наступний раз, якщо не ти? ЕБУ ж повинен розрахувати?
    на різних диспетчерів без обнулення навіть ви ризикуєте зробити фіаско і того, щоб повторити роботу, тому що від збій і так далі.
    так що краще втратити дві хвилини більше, що повторити роботу..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Ні, ні, треба, щоб сила, але і хороша практика, щоб зробити цю процедуру на всіх диспетчерів, перш ніж зробити запис..
    я поясню..
    дані зберігаються в e2prom і коли робиш скидання параметрів перейти до видалення засмічення, кількість fumigane,пробіг від останньої регенерації,час для процедури регенерації etc. etc.
    вважай, що Програма і без DPF, але пам'ять то і ще.. що ви думаєте, хто перегляд параметрів в ECU в наступний раз, якщо не ти? ЕБУ ж повинен розрахувати?
    на різних диспетчерів без обнулення навіть ви ризикуєте зробити фіаско і того, щоб повторити роботу, тому що від збій і так далі.
    так що краще втратити дві хвилини більше, що повторити роботу..
    Я поясню, вчора в майстерні після видалення я зробив, ти не можеш зрозуміти, що сталося всередині з витяжний вентилятор включений

Citazione Спочатку Написав lui93 Visualizza Messaggio
    Щасливий ти, нуль диму мені вже назад трохи, так ��
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-10-2016 до 11:22

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я так розумію, що файл не працює?

якщо ви довірили програм free і нормально..

чекаю від тебе новин..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Я так розумію, що файл не працює?

якщо ви довірили програм free і нормально..

чекаю від тебе новин..
    Можливо, я погано пояснив помилування...вчора я встановив тільки, фальшивий, FAP, без відображення, що буде зроблено сьогодні. Хоча вчора за страху, що горить якийсь індикатор, я зробила заміну, як для того, щоб дати зрозуміти ебу, що був ФАП ****** ..я був неправий, щоб зробити цю операцію?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Можливо, я погано пояснив помилування...вчора я встановив тільки, фальшивий, FAP, без відображення, що буде зроблено сьогодні. Хоча вчора за страху, що горить якийсь індикатор, я зробила заміну, як для того, щоб дати зрозуміти ебу, що був ФАП ****** ..я був неправий, щоб зробити цю операцію?
    Ні, але фол на момент написання статті без запуску двигуна...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Ні, але фол на момент написання статті без запуску двигуна...
    та тому що, якщо зроблено все на нуль, потім він циркулює повторно, або він просто ставить її в рух без того, як поставив файл defap цю роботу так, як якщо б це не було зроблено.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    дякуємо за корисну інформацію, cinquecentoturbo

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді