-
У вашому випадку на діагностиці було видно щось ?
-
привіт мені вже довелося змінюється привід турбіни
впевнений на 100%100
практично відкриває дуже турбіну і там занадто багато тиску насправді тому також зробити backwash турбіни
-
Спасибі, кілька порад сьогодні ми привезли турбо на капітальний ремонт настає 23 вересня, я дам вам знати, спасибі всім, тепер😊
-
Доброго ранку всім, вибачте за затримку, але речі були продовжені до минулого тижня.....проблема була в реалізації turbo, але не тільки... Він був зламаний, шматок в рамках випускний колектор, дефект ml 320 та закінчив в гарячій частини турбокомпресора ....тому зниження потужності було пов'язано привід, як він сказав Фабіо .... Тепер турбо плюс машина їде, але має інший недолік, над яким ми працюємо ... В кроці від 2500 до 3000, якщо раковини є зниження потужності, схожі на коромисло, але це не він, ми точно знаємо, що є новим і добре працює.... Здається, діра в карту, як якщо геометрія не може завантажити на повну через надбавки .... На думку вас, це може бути датчик тиску ? Відкалібрований для 1,6 бар, а не на 2 бари? З найкращими побажаннями всім спасибі за допомогу.
-
доброго ранку всім, через деякий час ми повернулися за джип, але я майже переконаний, що, як збільшення турбо карту, мене починає нудити від 2500 оборотів до 3300; хтось із вас знає, як міняти датчик тиску ? ми намагалися адаптувати один плюс, але не приймає навіть кіл...
заздалегідь спасибі
-
Ти повинен змінити мапу ВДТ так, щоб збільшити тиск в безпосередній близькості від отвір
-
ти повинен побачити, з діагнозом, коли зриває, що тиск кіл, якщо не переступиш межу, не має сенсу регулювати свій датчик
-
я дав легкий підйом на вдт, але нічого не спрацював ....я намагався залишити карту, але наведені значення тиску турбо оригінальні, а машина не рве більше, як я йду, щоб збільшити тиск починає рвати від 2500 до 3000 обертів.... датчик відкалібрований в 1,6 бар, все це змушує мене думати про те...не є емулятори, які ви знаєте?
-
Також може бути сажовий фільтр
-
привіт спасибі за відповідь, не має серії fap це.....не в сторону, щоб піти шпигун
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму