Я купив galletto v54....підключений до 3-контактний з перехідником але, на жаль, коли я натискаю на даних ебу не читає нічого.....хто-небудь знає, від чого може залежати.?
Дякую
Я купив galletto v54....підключений до 3-контактний з перехідником але, на жаль, коли я натискаю на даних ебу не читає нічого.....хто-небудь знає, від чого може залежати.?
Дякую
Оновлення: після кількох тестів я встиг прочитати і зберегти дані з двох блоків...мають hw одно, але sw-іншому...***** і я рекомендую скористатися прямо зараз, щоб запровадити зміни, Dell, одна в іншій? Grazienda тисячу
Привіт транк спасибі х відповідь. ...за допомогою якої програми мені поради d копіювати карти? Я новачок і не знаю, як вчинити
Можу сказати, великий, фігня... але, напевно, якщо є обладнання, одно і різне програмне забезпечення також може бути, що спрацює той же ecu, враховуючи, що старі edc15-йдеться в загальне гніздо флеш-пам'яті, а потім покласти файли, це порівняння буде мати повне перепрограмування..
Або, можливо, раніше, щоб відправити файл, який хочете перевантажувати в хтось компетентний, і якщо він робить перепризначити.
В Boot я зробив у десятки зміна SW..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Привіт cinqueturbo "в багажник!!" па-слово і, як це робиться в boot блок управління (edc1
5c5 )дякую
У будь-якому випадку tramky я використовував, і т. д. для того щоб зробити копіювати вставити картки, зараз я розповім тобі, що я зробив не так ви можете сказати мені, якщо я зробив все правильно:
Відкритий flash ебу змінений у вікні і т. д., і в іншій, і fllash, ніж оригінал, на правом, ці зміни були ін'єкції, ін'єкції частково і ще три голоси, і я зрозумів, що, були карти змінені, тому я відкрив карту, щоб раз і я зробив збереження даних карти для всіх 5 або 6 карт зараз не пам'ятаю, потім з вікна і т. д., в якому він був спочатку відкритий спалахом я натиснув на картах праворуч, і я зробив відкрийте карти даних, а потім оновити, це для всіх, а 5 або 6 карт, використовуючи карти збережені дані з ебу, мод, в кінці кінців, я зробив зберегти і експортувати файл змінено.
тепер контрольна сума трохи відрізняється, і, коли я відкриваю цей файл, щоб мене не визнає у авто з водієм, ніж раніше.
Я зробив так, правильно? не вистачає ще, перш ніж намагатися відправити його до ебу?
Дякую