-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я можу повторити, навіть якщо це не більше ID ECU?
Ps: для BDM, який інструмент мені поради?
-
Ви можете спробувати те ж саме.....
BDM ви можете взяти BDM100, galletto або ktag.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
З ktag мені не потрібно зварних швів, вірно? Просто купити чи зробити діма?
-
Якщо ти діма і пов'язаних з schedini, не потрібно зварити.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Не могли б ви надіслати посилання, де я можу отримати квиток тільки для мого ECU?
-
За правилами заборонені посилання на магазин зовнішніх.
Зв'язатися з співробітниками форуму, і ви зможете допомогти.
-
Привіт, залиш діагностики bmw і т. д. слухай поради сполучає свій ecu, bdm, і написати тільки оригінальний флеш-повній і не чіпати інше ви побачите, що підуть, bdm 100, півень або ktag йдуть добре. Привіт.
-
Flash, повний оригінал, не має.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Дякую за відповіді,
Отже, я купив ktag з дімою і пов'язаних з schedini пружини(приїдуть на тиждень нова).
Тепер, однак, я хотів би знати, як підключити на своєчасні пружини і що мені робити на інструмент, так як від деяких фото, що я бачив в Інтернеті, з ktag ви робите резервну копію flash, e2prom і мікро, і, звичайно, recovery.
Вважайте, що я зробив з kess v2 читання все більше ID.
Деякі користувачі сказали, реконструювати/файл, але як я запускаю цю реконструкцію?
Що стосується діагностики BMW я б сказав, що це важливо, тому що для BMW є багато корисних функцій, в тому числі вирівнювання ебу (DDE, DME, CAS EWS), які служать для того, щоб почати автомобіль в певних умовах, не кажучи вже про те, калібрування форсунок і вбудований реєстратор даних
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
ви впевнені, що картина буде включений повністю?Тому що на бмв буває, що не загоряється повністю, а потім дайте питання у письмовій формі,я завжди був обережний, і я зробив без проблем, але на іншому, з ким це сталося я сказав йому, спробуйте включити повністю запалювання, утримуючи натиснутою кнопку протягом декількох секунд, не натискаючи на педалі,через деякий час, нехай і висвітлює картину з усіма шпигунів,спробуйте переписати у recovery і повинно йти...
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму