Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 53
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав perrysound70 Visualizza Messaggio
    ось файл, ліжка і пройшов Лише 1.2 для видалення egr,він працював, але потім я перечитала ебу, але я використовував файл орі, щоб зробити зміни в карти ,так що я думаю, що я переписав сектор виключення egr, як оригінал,враховуючи, що я не знаю, яка це карта.Тепер включається контрольна лампа рециркуляції з карти .мод
    Я думаю тобі потрібно просто видалити dtc, відносяться до коду помилки. Зробіть діагностику і подивіться, що черги, і запитаєте тих, хто знає, як це робити, дайте id

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    хтось перевіряє мою карту і говорить мені, що ви думаєте?Тиск турбіни не збільшується нічого....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    Повернулися з відпустки? Один погляд на мою карту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    Додам, що у мене вібрації на низьких і середніх оборотах, що я вважаю, що якщо ви хочете переробляти....або інше...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Привіт,

я дав один погляд на карту.

Отже, як ви сказали, це тільки частково, тому що я кажу тільки ті криві, які ви змінили:

Тиск в Рампі: для мене, якщо я був правий ти хотіла від навантаження-25%, з невеликим збільшенням, щоб потім отримати хороший 8% до 100% навантаження
    тому ми говоримо, що він може йти, особисто я раджу не проходити повз 1750 бар у разі, якщо ви хочете зробити додаткові зміни (до приблизно 9% приросту в 1600 бар)

Обмежувач тиску в Рампі: Ти написав, що ти не зрозумів, я помітив,....Якщо ви хочете зробити щось хороше від звичайних кроком
    (враховуючи, що завдань у відсотках від звичайної відсоток) звичайних навантажень/ОБОРОТІВ в хвилину

Збагачення Acc: немає Нічого більш спокійного, в будь-якому випадку добре (В цьому випадку значення всередині карти nm бачиш, від Break Point).

Prex Turbo: Не знаючи, що турбіна монтує не можу сказати тобі точно, якщо збільшення може бути надмірним (особливо це знаменитий 2.0 BMW відомо, поломок турбіни).
    Я кажу тільки, що максимальний тиск, що досягає прибл. 1,8 бар (2833 мбар) і стабілізується на 1,7 бар (2750-2640 абсолютний тиск в мбар, майже в повній шкалі при 100% навантаженні)

Час Overboost: я Роблю невелике приміщення, всі на форумі кажуть, щоб дати негативне значення для підвищення...або в разі залишити; особисто я даю позитивним кроком
    як це зробив ти, враховуючи, що я пробував всі 3 рішення, у будь-якому випадку добре

Обмежувач Prex Turbo(Lim Prex #2): те ж мова, що я зробив для rail.

Обмежувачі крутного моменту: На даний момент я не знаю, якщо ви випадково помилка під час збереження карти однодумців, або ви зробили це навмисно, але карту (N°2) він кроком
    по-різному, нехай всі однакові.
    Порада: також тут нм; завжди намагається мати більш високі значення (не дуже багато), ті, що в DW(driver Wish) або також званий збагачення у Acc.

Lim Prex Turbo (Lim Prex #1): Якщо не зраджує Prex Turbo f(Temp) це марно.

З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    Спасибі...нарешті я можу йти вперед, тому що після зміни турбіни і повинні бути готові, щоб перевірити, чи не вибухне та motorej.Я дуже радий за відповідь...ще раз дякую.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    я перевірив тиск турбо і з інтеркулером плюс я отримую лише до 1,5 бар,натовп, оригінал коштує мінімум 1,7 бар?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    хто-небудь знає, якщо на ecm titanium є обмежувач тиску турбо, що ви не бачите, з програмою ,з турбо плюс і всі карти turbo відкриті до 3000 мені не подобається, більше, ніж 1,5 бар,дуже подобається!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав perrysound70 Visualizza Messaggio
    хто-небудь знає, якщо на ecm titanium є обмежувач тиску турбо, що ви не бачите, з програмою ,з турбо плюс і всі карти turbo відкриті до 3000 мені не подобається, більше, ніж 1,5 бар,дуже подобається!
    привіт якщо я можу собі це дозволити, я пропоную закрити і т. д. а поки і знайти хорошу winols, то якщо ти скажеш нам дані вашого ecu й автомобіль, може бути, я можу бачити, обернись damos. З і т. д. я думаю, що ти не дуже далеко...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    winols, я намагаюся, але це дуже важко,мені потрібно тільки обмежувач turbo,bmw 120d 163cv,потім я побачив, що навіть com і т. д. ви бачите в 2d, так і шістнадцятковим, я знав тільки обмежувач turbo що це.....між тим, спасибі за відповідь

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •