Чому не спробуйте зробіть карту, як це пояснити я? Бо
Чому не спробуйте зробіть карту, як це пояснити я? Бо
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Cinqueturbo я вирішив, що якщо я хочу поставити під сумнів ваше твердження, або у інших фахівців!
Мені не ясно поняття, і якщо ви мені можете пояснити, ви б може, якщо немає нічого!!
Pastic механічно.нічого!
Pasticciona0 не проблема я теж роблю плутанини з ніком..
Я не доля, випадок, що ви не з підтримкою перегляду screen etc
ще більш важко виразити себе тільки за допомогою клавіатури.. ти правильно останній файл, як я вказав?
frenk85
Пояснити, як поняття прощення?
ви хочете знати різницю між карту, обдурили і повідомлено?
карти, інформовані мені дуже подобаються, але кожен раз, коли proponevo одного клієнта просив.
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
У табличній клацанням мишки кроком, потім P, % вибір 44-50% навантаження, 1500 обертів кнопкою інтерполяції поверхні кривих рядків або стовпців..
Удачи з адміністратора..
ок, от і я...і ми сподіваємося, що на цей раз її зробив правильнийнавантаження також screen dicome я зробив інтерполяції (скажи мені, якщо це правильно зроблено таким чином)....у мене тільки сумніви:
ін'єкції parzializzato 1 і 2 (boost x RPM) ти сказав мені, що я не поставив же кроком...я вклав у'1 10%-18%, а в 2 25%-35%, як ти написав....- це точно?
завантажувати файл ALFA_156_19_115_13-04-2016.rar interpolazione.jpg
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!
Знущаєшся?
RPM
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!