Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-23-23 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав alxcrs Visualizza Messaggio
    У минулому я порівняв навіть я карти 150 з тих 170 і я підтверджую те, що говорить ugoboss... реальна різниця в управлінні!!!
    Що стосується механіки, за винятком деяких деталей, ідентичні...
    З мого досвіду, зроблені добре, йди спокійно далі 20cv з 170cv без minarne надійність всього робити речі з обережністю.
    Як з 150, що з Ducati, де ви можете розважити sulserio.
    Я хотів би знати, що ви маєте на увазі "управління " оскільки мова йде про 20cv більше, якщо збільшується, вони нікчемні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Зараз не пам'ятаю точно, я повинен riconfrontare файли, але пам'ятаю, що карти педаль, пара і перетворення були ідентичні...
    Я не можу бути більш вичерпним, тому що в цей період були повішені на роботі, але і просто порівняти їх.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Що стосується карту перетворення крутного моменту/дизель ідентична у всіх версіях jtd, які я порівняв, так би мовити, те ж саме, що я знаходжу в карті 140Cv €3, 150CV €4, Ducati, в Джульєтта від 170Cv, навіть якщо останній не а 1.9 2.0.
    Але на карту педаль і на картку і обмежувачем крутного моменту бачив я відмінності між 150 кінських сил і Ducati.
    Наведу приклад, я на 150 кінських сил при 3750 обертах читаю 3370 (337 Нм крутного моменту, в той час як на Ducati завжди на 3750 обертів читаю 3750 тобто 375 Нм, тобто різниця порядку dell 11%

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •