бачить в інфо як marelli розшифровано до hahahahah!!!
бачить в інфо як marelli розшифровано до hahahahah!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
ах ну рахунок, є те, що збігається з magpro 2 x17 і може навіть залишитися, якщо ви придбали проект від того ж виробника (навіть ціна схожа) але якщо мені продали в 4700 євро інтерфейс, slave spacciandola для майстер шахраїв красива і хороша.
Клонів у мене занадто багато, я хотів взяти щось офіційне і більш надійним для edc17 antituning враховуючи, що я капітан все частіше і частіше...
якщо перші образи твої, поглянь, що sw і ви побачите, що під внизу праворуч там написано ведений, намагається повернути все і отримати гроші за, навіть якщо я бачу, триває.
уго ---- президент A.E.P.
отже, ви підкажіть... сьогодні вранці, враховуючи мої скарги мені дзвонили навіть комерційний директор компанії. Він визнав, що на відміну від flash pro 4, 5 програмне забезпечення веденого пристрою (тільки sw) і за те, що я не можу відкрити файл. Я сказав, що на відміну від triprox, інтерфейс є ексклюзивним dimtronic, насправді, якщо ви помітили, і інтерфейс, якщо, що sw-це повністю відрізняється від magpro2 x17.. triprox і passtool замість цього йому забезпечує той же виробник t-boot magic автоспорт, але ці останні служать тільки для завантаження. У scelyta забезпечити інтерфейси slave це було зроблено з його вигляду, щоб уникнути клонів навколо, і насправді, якщо замислитися, може бути. Для мене та інших людей, які зробили майстер контракт, протягом 48 мене покладуть в інтернеті, в області клієнт-інструмент, щоб декодувати і перекодувати файли у ліжку з flash pro 5, таким чином, я не повинен мати більше ніяких проблем. У будь-якому випадку я сказав, що контракт pprevede формула повернення грошей, що коштує 30 днів, так що я ще трохи часу, щоб вирішити, якщо тримати обладнання або повернути його. Хлопці, на даний момент мені здається, досить серйозні (в частині дражнити sw оригінальні, але я думаю, що продавець не має потім дуже компетентний методи, насправді, як тільки я показав йому напис, яку я зробив, зверніть увагу, ugoboss примусило мене відразу ж зателефонувати від комерційного директора).. подивимося.. stay tuned and don't worry стільки я заплатив, так що перенесено з 7 чеків, максимум я втрачу перший, іншим, якщо мене не ставлять в умова роботи їх блоку, враховуючи, що є велике порушення контракту..
ну радий ти, ти змусив мене посміхатися з історією чеків в розстрочку, ти ж знаєш, що якщо я "post датовані" заборонені законом, і якщо їх відразу поставити все на вбудовувані свій банк змушена та оплатити все, навіть якщо вони ", датовані майбутнім числом" ? і потім отримуєш навіть скаргу.
уго ---- президент A.E.P.
Хто сказав, що пости датовані? ;p радий буду, коли буде працювати весь час, тільки розчаровані, але чекати кілька днів, перш ніж заблокувати всі, я не бачу, що може змусити нас.. Я купив x17 була б точно такою ж, що і опитування, який я зробив для тепер flash pro v і x17 єдині 2 інтерфейси, які роблять все edc 17 швидко і без того, щоб зварити тисячу ниток boot..
Потім в кінці вони коштували майже однаково.. Я вибрав flash pro, тому що мені було добре з 4 і тому, що, якщо б було потрібно файли їх коштують менше, враховуючи, що зараз я ще не можу купити *******..
Відома програма для defap, noegr dtc off
Якби не той факт, що ви купили master і ти раб не завадило б... І що в будь-якому випадку потрібно завжди інший інтерфейс, щоб зробити ecu, що це не підтримує.