Сторінка 3 з 10 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати з 21 по 30 99

Обговорення: Flash pro v

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    бачить в інфо як marelli розшифровано до hahahahah!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ах ну рахунок, є те, що збігається з magpro 2 x17 і може навіть залишитися, якщо ви придбали проект від того ж виробника (навіть ціна схожа) але якщо мені продали в 4700 євро інтерфейс, slave spacciandola для майстер шахраїв красива і хороша.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Клонів у мене занадто багато, я хотів взяти щось офіційне і більш надійним для edc17 antituning враховуючи, що я капітан все частіше і частіше...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо перші образи твої, поглянь, що sw і ви побачите, що під внизу праворуч там написано ведений, намагається повернути все і отримати гроші за, навіть якщо я бачу, триває.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    отже, ви підкажіть... сьогодні вранці, враховуючи мої скарги мені дзвонили навіть комерційний директор компанії. Він визнав, що на відміну від flash pro 4, 5 програмне забезпечення веденого пристрою (тільки sw) і за те, що я не можу відкрити файл. Я сказав, що на відміну від triprox, інтерфейс є ексклюзивним dimtronic, насправді, якщо ви помітили, і інтерфейс, якщо, що sw-це повністю відрізняється від magpro2 x17.. triprox і passtool замість цього йому забезпечує той же виробник t-boot magic автоспорт, але ці останні служать тільки для завантаження. У scelyta забезпечити інтерфейси slave це було зроблено з його вигляду, щоб уникнути клонів навколо, і насправді, якщо замислитися, може бути. Для мене та інших людей, які зробили майстер контракт, протягом 48 мене покладуть в інтернеті, в області клієнт-інструмент, щоб декодувати і перекодувати файли у ліжку з flash pro 5, таким чином, я не повинен мати більше ніяких проблем. У будь-якому випадку я сказав, що контракт pprevede формула повернення грошей, що коштує 30 днів, так що я ще трохи часу, щоб вирішити, якщо тримати обладнання або повернути його. Хлопці, на даний момент мені здається, досить серйозні (в частині дражнити sw оригінальні, але я думаю, що продавець не має потім дуже компетентний методи, насправді, як тільки я показав йому напис, яку я зробив, зверніть увагу, ugoboss примусило мене відразу ж зателефонувати від комерційного директора).. подивимося.. stay tuned and don't worry стільки я заплатив, так що перенесено з 7 чеків, максимум я втрачу перший, іншим, якщо мене не ставлять в умова роботи їх блоку, враховуючи, що є велике порушення контракту..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ну радий ти, ти змусив мене посміхатися з історією чеків в розстрочку, ти ж знаєш, що якщо я "post датовані" заборонені законом, і якщо їх відразу поставити все на вбудовувані свій банк змушена та оплатити все, навіть якщо вони ", датовані майбутнім числом" ? і потім отримуєш навіть скаргу.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Хто сказав, що пости датовані? ;p радий буду, коли буде працювати весь час, тільки розчаровані, але чекати кілька днів, перш ніж заблокувати всі, я не бачу, що може змусити нас.. Я купив x17 була б точно такою ж, що і опитування, який я зробив для тепер flash pro v і x17 єдині 2 інтерфейси, які роблять все edc 17 швидко і без того, щоб зварити тисячу ниток boot..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Потім в кінці вони коштували майже однаково.. Я вибрав flash pro, тому що мені було добре з 4 і тому, що, якщо б було потрібно файли їх коштують менше, враховуючи, що зараз я ще не можу купити *******..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Відома програма для defap, noegr dtc off

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якби не той факт, що ви купили master і ти раб не завадило б... І що в будь-якому випадку потрібно завжди інший інтерфейс, щоб зробити ecu, що це не підтримує.

Сторінка 3 з 10 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •