Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 60
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    Я думаю, що не правильно розрахувати час. По-моєму, ви повинні вирішити, що тиску в рампі ви хочете працювати, буде aumentanto залізничних inietteremo більше, зберігаючи час орі. Якщо rail залишимо ori потрібно збільшити час, щоб мати більше .тому для обчислення часу подають press.rail

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав DavideO Visualizza Messaggio
    Мені б обчислити всі значення стовпців, 75 і 80-пропорції і таким же чином обчислити також, що авансові платежі, безумовно, це так, трохи сирого..не знаю!! 80/70=1.14 наприклад, 795×1.14=906 сша роблять те ж саме, на досягнення будуть за межами 3 градуси приблизно, враховуючи, що один повинен бути 43, але це з rail-1350 піднімаючи rail буде служити менше, ніж заздалегідь..я не знаю, це те, що я хотів би думати, звичайно, буде формула, яка спрощує все, або, може бути, мої міркування тому вода з усіх боків!
    Для формули шукайте у форумі є мінімум десяток обговорення, де хороший Манро добре пояснює розрахунків. Ви не можете кожен раз всі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Спасибі errecinque!знайдено! Вітаю, я дивився якесь обговорення.. ти і манро, знаєте, багато речей, і ви завжди добрі і доступні. Формула (квадратний корінь rail × часи в сша):iq отримане значення множиться на iq, які ви хочете досягти, і йде, поділена на квадратний корінь rail.таким чином, ви отримаєте нове значення.. я зробив два розрахунку, випробувань і отримане значення не відрізняється від значення, що отримується за допомогою пропорції..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Так що теоретично я б три способи, щоб перейти від 70mm3 в 80mm3..перший, залишаючи тиск в магістралі rail спочатку розрахувати час, щоб 80mm3 і передбачати багато.другий-підняти тиск в магістралі rail es 1400 розрахувати час, щоб 80mm3 і прогнозування в залежності від тиску в рампі. третій rail es 1400 розраховувати час в залежності від тиску в рампі і залишити передоплату оригінальні.*****і це працює? Ви йдете у відповідності з граничним dell інжектор, і ви намагаєтеся викликати, менше стресу, можна на насос?вибачте, якщо я роблю всі ці історії, але я хотів би зрозуміти, як можна більше

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    Для ін'єкцій, 80 мг більш rail час ви повинні підняти rms лімітери

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Звичайно, мої міркування про кореляції часу тиск авансів, мовляв, вже в модифікації з обмежувачами різні установки для заготівлі..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Привіт всім!!!!вибачте за затримку, але у мене були проблеми з coputer, і мені довелося перенести все на те, фіксований..дурне питання, але я можу завантажити файл, який мені змінив або я повинен astettare, що досягла 80 мг?спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав DavideO Visualizza Messaggio
    Привіт всім!!!!вибачте за затримку, але у мене були проблеми з coputer, і мені довелося перенести все на те, фіксований..дурне питання, але я можу завантажити файл, який мені змінив або я повинен astettare, що досягла 80 мг?спасибі!
    Завантажити ви можете завантажувати так хтось може контролювати себе. у 80msg потрібні для того, щоб отримати доступ до завантажити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Спасибі errecinque!я zippate не знаю, якщо мені потрібно..спасибі заздалегідь, якщо хтось матиме час, щоб дати йому в око!сподіваюся, я більш-менш зрозумів, я перерахунок у стовпці " 75mm3 і 80mm3 відповідно до rail з формулою..

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •