Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 42
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    ти забув 084BE6
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Журнал я зробив це.....з мульти****може і все в нормі....Але я зробив це в оригіналі....тоді я не розумію логіку цих Marelli, що ти кажеш, нема, всі в ньютон-метрів, і у мене немає досвіду x різні розрахунки і т. д. і т. д...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Я просто хочу отримати хорошу продуктивність низькою ціною....нічим, після 2000 оборотів машина їде....але під це негарно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав andrea80 Visualizza Messaggio
    Я просто хочу отримати хорошу продуктивність низькою ціною....нічим, після 2000 оборотів машина їде....але під це негарно
    Враховуючи, що у мене немає досвіду в цьому питанні, а, отже, я можу помилятися, насправді, звичайно, помиляюся, але витягнути коней під 2000 оборотів-це річ набагато складніше, ніж не отримати на високих обертах, однак, що мене дуже цікавить, бо теж хотів би мати багато кавалерії на низьких оборотах, але я думаю, що з турбо, що працює з тиском досить, що містяться під 2000 оборотів в тебе мало повітря в пристрої для спалювання палива, тому не думаю, що вам вдасться підвищити набагато чинності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    скільки мм3 макс можеш надати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Вибачте за вторгнення, але анці, я їх зробив кілька, 1.3 mtj, і я помітив, що та діра, що він нижче 2000 оборотів і дуже складно зняти....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав andrea80 Visualizza Messaggio
    Я повторюю, що ти забув 084BE6
    Тут ми говоримо про дизель, що вони пара в кількості
    Не проблема, натиснути відразу, але проблеми, які ведуть себе..
    Давати занадто багато копій за низькою ціною і без пізнання логіки призводить до різних проблем..
    Цей автомобіль має маховик бі маси і відправити у відставку найближчим часом
    Стає задавайте забруднення.
    Дак задавайте, тому що в будь-якому випадку без механічних змін не вийдуть, хто знає, скільки Кінських сил..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Я намагався поставити час вприскування, .... Повинна тривати, який є лінійним, що не є щось бурмотіти....крім того на картах педаль я не чіпав значення в мінус...я правильно зробив?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    в той гуркіт, коли він збільшується трохи більше, на низьких оборотах, tj.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Зрозумів..я зрозумів

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення