немає проблем для мене
немає проблем для мене
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ось що мені вдалося знайти:
тест 2 доставки
Об / ХВ: 2000
1350 Бар
Time:4
Об / ХВ:6
1 Injector test flow 13,8 14,4 dc
0 445 110 276 CR/IPL17/ZEREK20S Alfa - Fiat
в основному тут говориться, що в 1350 бар, прес з точним часом уприскування інжектор вибиває від 13,8 до 14,4 dc дизельного палива або, якщо завгодно, від 138 до 144mm3....
якщо хочете рада, візьміть 4 форсунки перейти від pompista ти поставити 4 форсунки на стенд встановили tinj в 1000 мікросекунд і дивитися в 1350 бар як дизель згасити до 2000 оборотів в хвилину...
А мені доведеться туди повернутися! Чорт! Я думаю, що Цей тест, що ви або фіксований час, щоб зрозуміти якість для вас!
точно..може бути навіть iq з інжектора повністю відкриті фіксованого...хто знає...звичайно pompista, дізнаються в іншому випадку не можуть tararteli правильно...я пам'ятаю, що деякий час тому мій друг pompista тільки зміна spessoraggi і підніміть голки розпилювача форсунки на denso,в якій ми не могли знайти форсунок форсованих,вдалося впорснути 30% більше на лавці...потім для установки в автомобіль ecu втрутилася далі шпигун автомобіля в режимі recovery...в кінці кінців, ми вирішив, поставивши додатковий модуль саморобних на тиск в рампі...
для запису був toyota land cruiser 100 4.5 v8 turbo diesel....монстр-машина..
Я сумніваюся, що він дасть мені руку! У будь-якому разі! Навіщо йти в recorevy?
З цим зміною в теорії ебу не повинен помітити нічого!
від того, що я зрозумів, я разом з моїм другом pompista, що denso мають спеціальний алгоритм обчислення, щоб перевірити, знос форсунок залежно від часу уприскування використовується і тиску..., що відбувається за нас..з товщиною зроблені на инжекторах тільки ecu відкриваючи ті ж тут криється падіння тиску в паливній рампі, відповідно ебу бачить це як один "" форсунок, тому що вона падає тиск повинен тримати відкритий будинок, щоб більше часу інжектор для innietare, як повинен був, але, очевидно, беручи більше час відкриття форсунки, то ебу або з її розрахунків і, відповідно, активної і limp home mode...насправді все повертається в стандарт встановлює призначення додатковий модуль, який inganava ecu на реального тиску в рампі..
1 см куб = 10mm3