з карти, вирішує ,в одному випадку після 20 днів мені довелося замінити двигун, але якщо тип був від 2-х років, що він почав мати проблеми і поглинало всі щітки для безперервних запусків довгі
з карти, вирішує ,в одному випадку після 20 днів мені довелося замінити двигун, але якщо тип був від 2-х років, що він почав мати проблеми і поглинало всі щітки для безперервних запусків довгі
Хлопці, давно я щось чув про вирішення цієї проблеми, так відрізняється від того, що ви процитували. Рішення було з допомогою реле, але я не пам'ятаю добре, до дрібниць, як вони проходили весь процес, і посилання. Хтось з вас щось знає?
так, я бачив, встановлені ці реле, але я думаю, що з картою ви робите на роботі більше чистою.....з реле (принаймні те, що я бачив) включіть запалення, якщо стартер відразу крутити мотор дуже швидко, і я думаю, що з часом йде у відставку....якщо почекаєш трохи краще.....
підтверджую, на карті, і робота чистіше і краще з плином часу
Сісі, я знаю, що від карти є набагато більш чистим і номери, але це було по дрібниці, якщо хтось знає, як проводиться процедура, і різні посилання.
Не знаю, як зробити посилання також тому, що я ніколи не був зацікавлений.....тільки повернення автомобіль, з реле, я дивлюся, і я буду знати
Я схема реле, який передав мені друг, який працював у шкоді,де мені повідомили, що це зміна офіційний skoda.
Зміна реле керування перейти на ******** і бачиш, як він опір залежно від температури двигуна, але це займає реле з виходом 87 інтерфейс паралельно тільки в стадії запуску і обману на опір/температура двигуна...Чітко ви робите все картку або реле залежить від того, скільки хочете витратити клієнт.............