Я знаю, що тільки Леонардо ця функція робить
Я знаю, що тільки Леонардо ця функція робить
ти пробув тут деякий час тому, є багато інструментів, які працює краще, ніж леонардо.. я хочу, щоб оновити новий не називають леонардо, але і Мікеланджело...
мені теж довелося мені рік налаштований з examiner fiat в 5хвилин
Якщо я правильно пам'ятаю, я активував сайт examiner
я працював у fiat з examiner, до кінця своїх днів, так що з останніми оновленнями, і ніколи не було функції включення вузлів.
уго ---- президент A.E.P.
Я згадав, що. На додаток до Мікеланджело, які інші інструменти, які можуть виконувати конфігурацію ?
Я купив cantiecar multiecuscan, але я знаю, що він може це зробити, також elm multiecuscan
Привіт, хлопці, я приїхав, cantiecar з програмним multiecuscan я встановив на пк і намагався рубав в режимі демо-can setup/вирівнювання безконтактними,перебудови, я вважаю, тільки написи вирівнювання безконтактними,лампа cruise,info температури схід.,autobloccaggio дверей і просто.Не можу знайти включення вузла can для elettroguida.
p.s. не в тому, що коли ви робите вирівнювання проксі-сервер виявляє, лінії can elettroguida і включити автоматично?
Повинен я робити корекцію на пост 22 leonardo не називається Мікеланджело, але добре Gallileo............