ви впевнені, що це маршрут? тому що пам'ятаю, що коли-то і проблема, що виходив...
тим не менш, є керівництво на форумі, видалення dtc,зробити це можливо, але якщо ви recoveri для датчика потрібно його обдурити linearizandolo
ви впевнені, що це маршрут? тому що пам'ятаю, що коли-то і проблема, що виходив...
тим не менш, є керівництво на форумі, видалення dtc,зробити це можливо, але якщо ви recoveri для датчика потрібно його обдурити linearizandolo
Автомобіль ходив тиждень перед зливом в defap через брак часу...потім, коли був демонтований щуп зламаний кінцевій частині і справді, діагноз дає мені ланцюга.що стосується водіння, я спробую пошукати і переглянути, хоча я пам'ятаю, що вже прочитано в минулому, без, що знайшов рішення,можливо, було додано ще щось, і я не йдуть самі
дивіться, не повинно бути проблем....якщо ви використовуєте, наприклад, раз і знаходитеся таблиця dtc, після аналізу winols в damos з 1,9 знайдете легко...***** і завжди я не можу завантажити, тому не знаю, що є( і мені прикро говорити, я не згоден з цією політикою, і я не можу направити вас в районі....я можу попросити вас дати мені hw і sw, в іншому випадку, який сенс буде обмежувати користувача, якщо в інших чином, я отримую те, що тут, на форумі мені заборонено?
а я вважаю, що вказівка згодиться....
Спасибі Сіско сьогодні готую файл, то я організую з моїм двоюрідним братом, щоб його можна було написати.я дам вам знати
Я впевнений, тому що був чистий, кілька місяців тому,не було у програмі його, але, враховуючи, що я повинен був покласти руку на ecu я defappato і закрив egr