-
для carmat70 свою присутність ? в житловому будинку, чому? порівняно зі мною, ти зробив хід ? потім ви добре знаєте програму, ви могли б розмістити приклади використання і cos? кожен з нас пу? дізнатися що-то. Повторюю, моя позиція щодо damos виникає з-за того, що деякі відомості, чи є в damos і тому, якщо вам потрібно зробити налаштування зокрема, до машини потрібно мати інформацію.
Від хлопців потрібно тільки трохи доброї волі?, план трохи в день, ми будемо продовжувати те, що ви повинні в це повірити.
-
Те, як ви бачите, окремі досліди призводять кожного з нас, щоб об'єкт оцінки-все, що називається, то я повинен ще раз уточнити, що я не зробив курси по Winols, але я дійсно зацікавлений у навчанні, мені дуже сподобалося ваше участь і ваші повідомлення, і мої докази, я можу сказати, що ми йдемо вперед, добре, як ciciogsr і filippin87 описали як відкрити файли і як імпортувати damos речі сказані були правильні, але тільки частково, так як для поєднання двох файлів потрібно зробити зсув, то я, як тільки можу, задньо одну за інший екран, щоб зробити рахунок навіть ті, які пі? назад. Насправді сьогодні вранці після декількох спроб, використовуючи різні файли і damos тест, зокрема, дав результатів сі, то я підтверджую, що незалежно від того, я з damos, чому? функції все є? також необхідно settarli.
-
Привіт Дельфін,damos, що я намагався я ніколи не повинен був використовувати зсув, але якщо ми розповімо, як зробити вас, я був би вдячний.
-
я згоден в повній мірі згоден з вами, адмін msport, ви говорите, що вивчали кілька років тому, я тут, чому? я дуже вірю в це sw, я ставлю на обговорення, хоча знаючи нічого або майже нічого, але я впевнений, що якщо всі разом ми можемо досягти більш кошти? якийсь результат, то слід сказати, що sw-орі і damos хороша якість? вони працюють дуже мало до речі, розмовляв з одним, є неповними, але всі ці труднощі?; ми не повинні торкатися, ми повинні досягти результат, дізнатися щось більше, якщо ви йдете вперед я вже давно, дай нам допомоги, навіть ти.
для filippin87 впевнений, що я скажу вам, як зробити навпаки, якщо у вас є терпіння, завтра, максимум у найближчі дні, задньо з screen тип покрокове керівництво, ch eper туди хоче "p"? часу, на жаль, я можу приділяти лише кілька годин в день, так що impiegher? деякий час я ви зрозумієте, ви, тим не менш, вказівки, cos? нижче:
Припустимо, що ви завантажили файли, bmw 330, і ви починаєте часу завантаження damos, як добре ви знаєте, ви повинні ripondere на питання, якщо не помиляюся на третій маски (говорить Will the damos/asap2 ect); у відповідності з ріго (the data will be imported тощо);
відразу ж під вас ? прапорець галочка (Use element information (recommended)), якщо прибрати галочку нижче, ви ввійдете в вікно, у якому ви тому offsettare карту і тут починається реальна труднощі? (і очевидно для тих, хто, як я, не маючи досвіду, не знає, з упевненістю, значення поставити).
Значення, відмінні від файлів, якщо вам терпіння, як тільки мені вдасться те, що я описав в цих рядках ? eattamente те, що я і розташовану проти необхідного, щоб зробити для всіх.
Повторюю, мій інтерес тільки в цьому ? вчитися разом з вами, якщо хтось має матеріал їм враження я зрозумів, ви маєте деякі хороші damos, щоб зробити тест, якщо його місцях, я їх постараюся і listudiremo разом.
І надто очевидно, що для цього ми выст? час, привіт, найближчим часом.
-
Потім, якщо ви йдете, щоб пояснити, як ви добре задають, ти теж де-files завантажений з damos ми стикаємося і з допомогою всіх, я впевнений, результати, вибачте за питання, але твої damos, з якого джерела прийшов? від мережі або їх знайти в іншому місці. Привіт
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
в цьому форумі ? здорово, і це tread зробити? поверніть кульки в дещо, що st? речі, якщо вони хотіли, щоб тримати все, щоб їх...не кажучи вже про damos, що чути про деякі символи, здається, що вони мощей preziosisssssssiiime!!!!
ідіть, хлопці, ви в ногу!!!!!
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
хлопці! я завжди був ледачий, з Winols, але в цей момент я думаю, rispolverarlo і повернути його в комп'ютері у мене були, переконавши, що почати? з вами вивчити його краще, ми бачимо, що він виходить.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
? питання часу ,але сказати правду? заглиблюватися в winols ? завжди був одним з моїх цілей
я не можу чекати,!!!!!!!!!!!!
-
s*lve * все, що я бачу, з пі*воски, які l* cos* наш час, вони н*, п** круги*mo ** *nd*re *v*nti.
Як і всі s*піт * second* c*файли*h з довжини **вірш ? cio?:
32 кб, 64 кб, 128 кб, 265 кб, 512 кб, 1024 кб, і 2024 kb;
ми? *dc*де *ще з rel*тіві*d * mos 2*l hex ест quin** зміщення подають pr*тиц*ум * на *lline*re es*tt*увазі двох файлів, якщо vogli*mo *ccorgi*цар часу, якщо qu*lcuno пу? d*re: поради ? добре *ccetto.
Буде дуже сильно@? tr* мало ** post*король і screnn обіцяв завжди для того, щоб порт*re ми всі більш або менш *llo ж ****llo **, мо*.
-
Робота 13.10.12.rarщо дивно, в пост кілька хвилин, f? ? scamparsa у промові "до", як ніколи?
Нічого не робить, звичайно, буде? влаштовані, ми як і раніше додаю в цьому пості, як потрапити в точку, ввести значення, (у керівництві map3d це уточнення для файлів довжиною 0x100000 ест роблять з sottrazzioni виходить номер ? значення зміщення))
Додаю частину екрану, обіцяні, ті місця, де вставити значення", "вперед" заспокойтесь, робіть, як я, відкрийте програму, завантажити файли і відповідного damos і давайте всередину, щоб зрозуміти, що значення слід поставити, на жаль, як ви добре знаєте, що c'? працювати, якщо ніхто не змушує нас зрозуміти, як це відбувається, ми повинні з'ясувати це самостійно.
Потім додати ви подобалися всі indistindamente, так як кожен з нас пу? зробити різницю, я зробив багато випробувань, але досі не дало позитивний результат, додаю screen:
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму