Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 80

Обговорення: Щоб почати з нуля

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    вам це може бути корисно?http://www.alientech-to.it/dox/ECM_Guida_Rapida_ITA.pdf

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    19
    Спасибі frenk85 !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ефір Visualizza Messaggio
    Ок . Ідеально. Але id ecu я завжди з titanium ?
    У титан, як winols і ще sw призначені для роботи карту і редагувати файли, але і читати і писати цей файл, ви повинні підключити фізично до ебу.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    19
    Ок. Добре. Я прочитав один пост, в якому йдеться про визнання даних ебу з допомогою galletto. Починає бути план більш ясно все....але блок управління повинен бути, щоб сила, встановленого в автомобілі для читання, або я можу працювати навіть включити, видалите ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mecdoc
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    250
    Залежить від типа ебу, а до школи вони все єдиним недоліком є те, що деякі з них і марним відкривати, і існує можливість розриву внутрішньої

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    19
    Citazione Спочатку Написав mecdoc Visualizza Messaggio
    Залежить від типа ебу, а до школи вони все єдиним недоліком є те, що деякі з них і марним відкривати, і існує можливість розриву внутрішньої
    ок. може бути, я погано висловив, говорячи про "зняти". Я мав на увазі, краще сказати "видалити з автомобіля". після вилучення та витрати в школі і, підключеного інструменту ви можете робити ті самі речі, які можна зробити, коли встановлений ?

НОВАЧОК L'avatar di Tano
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Болга
    САЛЕРНО/ТУРИН
    Et
    40
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав ефір Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці,
    як вже написав в презентації є ентузіаст, який вирішив, нарешті, спробувати свої сили в ****llo операційної в цьому чудовому пригоді.
    Я завжди дивився на них з цікавістю, світ обробки блоків управління, для яких в той час я намагався знайти яку-небудь інформацію.
    Насправді ніколи не вдалося отримати реальною рушійною силою зосередитися на речах, необхідних для того, щоб могти почати змінювати відображення.
    Я завантажив кілька програм, але все ж, я не знайомий ne, тим менше можу зрозуміти, який з них використовувати, для чого і який з них використовувати для іншого...
    Тому я був би радий, що хтось дає мені якусь пораду для того, щоб вивчити і спробувати почати обробку....
    Привіт, хлопці....я докладаю тут, тому що я трохи в тому ж стані, в ефір.... я хотів би почати розуміти дещо, а я....

Ефір-це питання трохи з OT....а де ви закуповуватися програм?

З Повагою Гаетано

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Привіт, Тано, в демо-версії ви можете знайти багато, і навіть не.. ****** вам друг
    Я хотів би також дати інфо про читання, редагування та запису видно, що тут недавно, і те небагато, що я знаю, я хотів би поділитися ним з вами, щоб внести свій внесок у розвиток групи.
    Для читання і запису блоків управління, які мають багато meorie, але для більшості цієї вразливої flash, в якій знаходиться пам'ять, змінити, для зіставлення, використовуються наступні пристрої, з допомогою відповідного програмного управління: MPPS & GALLETTOv54
    Для редагування файлу, як правило, використовується: WinOLS - ECM-Titanium
    Для моніторингу будь-яких відхилень, є 2 шляхи-khan: ELM327 і Delphi
    Я сподіваюся, що ця інформація не ухилявся офтопік ne проти правил, є тільки рекомендації, щоб дати "імена" співвідносити дослідження з ******.
    З повагою
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Id ecu ти з обладнання, з яким ви хочете прочитати ваш ебу...х, визнати, що драйвер для ecm 2001 ви повинні прочитати останні три цифри hw і собі,ви знаходитесь драйвер

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    У разі, якщо Titanium , повинна знайти драйвер автоматично...за винятком деяких особливих випадків. ..сподіваюся це допомогло. ..

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •