Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 51
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    cos? ? неправильно, по-моєму, ? так само як і ви написав в попередньому пості.
    до речі, вчора я виконував ту ж мод, щоб закрити egr на гольф 6 140cv з edc17
    ви за те, ок, але не пам'ятаю, якщо я зробив так на машині, зокрема, або, якщо ви, як керівництво, і я роблю безлад.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    але, хлопці, якщо ви робите як в екранній довідки, а потім клацніть поле, + / - бачите, різниця в 100 пунктів майже всю карту, тому що, якщо контроль повинен бути 0?
    я зробив, як у керівництві, або для машини, або це спостереження я зробив, як описано вище, але на даний момент початку, момент dubbitare не знаю, якщо є різниця, ви обов'язково повинні спробувати діагностики обох методів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Тоді я відчув, як від водіння Leon 2.0 TDI 140 EDC16, і діагностики системи EGR залишалася фіксованою на 96.4%. Я пам'ятаю, що ти Msport я сказав, що ти тільки що мав можливість зробити роботу на Golf V 2.0 TDI і діагностики системи EGR вас залишилася фіксованого до 97%. Тоді не знаю, якщо ви використовували свій метод, або те, довідки.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Тоді я відчув, як від водіння Leon 2.0 TDI 140 EDC16, і діагностики системи EGR залишалася фіксованою на 96.4%. Я пам'ятаю, що ти Msport я сказав, що ти тільки що мав можливість зробити роботу на Golf V 2.0 TDI і діагностики системи EGR вас залишилася фіксованого до 97%. Тоді не знаю, якщо ви використовували свій метод, або те, довідки.
    зовсім не пам'ятаю, навіть не я, який мені метод використовувати, але, якщо ви прямо зараз спробуйте момент з системою від мене процитував, що різниця знаходитесь в діагноз?
    ви можете перевірити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    зовсім не пам'ятаю, навіть не я, який мені метод використовувати, але, якщо ви прямо зараз спробуйте момент з системою від мене процитував, що різниця знаходитесь в діагноз?
    ви можете перевірити?
    На жаль, у мене немає можливості перевірити....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61

golf plus egr закритий

привіт, хлопці, я дуже ціную всі ваші інтереси, я специфікації поясніть, від нашого спільного друга, msport, і я сподіваюся, що effetuato роботи в mado правильно, додаю файл (сподіваюся, добре)
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-10-2012 09:56

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Не ми. Ви повинні вибрати діапазон адрес, які ви сказали msport та привести вартість до мінімуму, натиснувши m (у нижньому регістрі). Може бути, я помиляюся, але ви утримуйте натиснутою клавішу M (у верхньому регістрі).

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61

golf plus egr закритий

тепер я зробив саме так, як описав наш друг msport, давайте подивимося, як і туди
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-10-2012 09:57

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    хлопці, як щодо останнього посту. і справедливо так завтра навантаження

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    отже, хлопці, ми не робимо плутанини,перший приклад, як вже сказав, це було добре, перший елемент управління, а другий був майже ідеальним, але він був не ок,в останньому прикладі замість я побачив, що перша перевірка і' ок, а другий не ти поклав-орі, але і залишався невеликий мод на те прости орі другого елемента керування, а потім встановіть прапорець праворуч поряд з 8bit там де написано +/- на даний момент всі карти переміщуються в мета екрані, і контроль стає видно, і перший, і вибрати з 0D5346 в 0D535E саме на ці адреси, на даний момент повторний набір поле, обраному +/- і всі карти, ви rispostano вниз,як на початку, тепер і ви можете вибрати m в нижньому регістрі і управління " чудово скидається, насправді, якщо riselezioni поле +/- подивіться управління ідеально в нуль, по-перше,я сподіваюся, що дізнавшись, пояснити, у разі, якщо випробування та місця, або якщо у вас є додаткові питання, а також запитати,хороша робота.
    Однак, на мою думку, ви неправильно вказати адреси. Вибравши +/- карти провідних в центр, і якщо ми хочемо скидання другого елемента управління, як і перший, потрібно привести до нуля 0D5344 в 0D5360. Чи я помиляюся?

egr-off +-.jpg

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •