Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 33

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    2
    Привіт всім, я новачок на цьому форумі, і я володарем Alfa Romeo 2.4 JTDM 200 л. з.. Я пишу, бо навіть я, у мене була аналогічна проблема, так як автомобіль, зокрема, під час палючого спеки, почав давати ряд проблем, досить неприємні. Як і раніше думала, що це він розпочав, незважаючи на турбо або під тиском, не мають стиснення, то тиск турбо, він почав коливатися між піковою і мінімального навантаження, іноді навіть ножівкою не пропонувати живлення на двигун, і тільки після того, як він горить індикатор несправності двигуна, усуваючи майже повністю ефективність турбонагнітача. Я зробив заміни DPF з трубкою видалення, закрити з фланцями l egr і перепрограмували блок управління; в ході операції було очистити корпус дросельної заслінки, клапана egr першій частині труби всмоктування, що лилося в дуже поганому стані. Тепер машина йде краще, але ще не на вершині, так як я думаю, при необхідності більш ретельного очищення трубопроводу всмоктування і, як каже механік "геометрія" турбо ( що не вдалося пояснити режимі вичерпно, або, вірніше, ясно). Потужність машини-це добре, навіть якщо на високих передачах ви запитаєте, потужність турбіни має кілька seghettamento, витрата не змінилися, завжди високі в місті, і парки на шосе ( з 80 євро дизельного палива, я проїхав 980 км при постійній швидкості 130/140 км / год), тому краще, ніж раніше я би сказав; я продовжую відчувати себе так звані "крок" схожий на дихання гепарда (що він завжди робив, якщо від покупки до 2000 км, і тепер вона 62.000) але механік стверджує, що від його огляду swirl не пошкоджені. Ви порадите щось інше? Дякую і вибачте, якщо я вас втомлювати. Доброго дня всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    swirl, не знімаючи колектор, але можна побачити, якщо рухатися чи ні. перед зняттям dpf, що помилки знайшли?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    2
    На додаток до описаних вище ніхто інший. Тепер я повинен визнати, що автомобіль йде дуже добре, єдине, що залишається, почувши ці "слойка" від гепарда, але не представляє проблеми. Рекомендується робити розбирати все одно впускний колектор? Є якийсь "симптом" або певну аномалію, яка може показати автомобіль на наявність поломки swirl? Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я місяців, що я був побитий з цією проблемою. Я пробував все,....з карти він робить те ж саме з вихором і виключення нічого не змінює, опустивши vgt послаблює, але не усуває з сенсорами, нові ідеали....це не проблема датчиків або картку або електроніки в цілому, просто увійти в цей прохід і точним, і тільки з цієї навантаженням не тримає тиск мети.щука більш 1бар те, що повинно бути. Це, безумовно, механічні проблеми, і я думаю, це просто стрижень клапана, який не працює однорідною. Мені потрібно кинути під контроль. У вас вирішена, як?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    errecinque деякий час тому мені довелося розбирати змінну геометрію alfa 159 150 л. с., що для того щоб мати проблеми з продуктивністю і були лопатки геометрії в частині "запобіжник", які в закритому положенні не торкалися навіть один на одного...ти для перевірки геометрії?раджу зробити це з-за їх крихкості.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    На цих машинах часто і з задоволенням брудняться або псуються панелі змінюваною геометрією, якщо у вас є вакуумний насос ручний колег в westgate і насос, ви побачите, що щуп геометрії йде ривками або зависає на мить на точку, потім клацає і продовжує гонку іноді я це усвідомив, що він заблокований!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав project Visualizza Messaggio
    На цих машинах часто і з задоволенням брудняться або псуються панелі змінюваною геометрією, якщо у вас є вакуумний насос ручний колег в westgate і насос, ви побачите, що щуп геометрії йде ривками або зависає на мить на точку, потім клацає і продовжує гонку іноді я це усвідомив, що він заблокований!
    Так, я думаю, що моя проблема це те, що йде ривками, дає саме це відчуття за кермом. Контролю і в разі, якщо б це було так, що робити? Відокремлена правда від турбіни реальною, тобто змінюється тільки частину палітри?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    я сподіваюся, ви зрозуміли, так краще
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Errecinque в 150 л. с. геометрія кріпиться на випускний колектор, який є унікальним шт з гарячої частини турбо, я відділяю турбо від геометрії, і покласти у ванну мити цілу ніч. ви можете зняти в геометрії із збірки, але вони цю ненависть гвинти torx, які будуть зварені вже, насправді ніколи не зміг відкрутити їх, не порушуючи їх. а з чистотою у мене завжди розкрито, не змінити нічого.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт overbooster може errecinque пощастило, як мені, що мені вдалося змінити все без проблем і, незважаючи на геометрія була повністю "розчавити" гвинти не дали ніякої проблеми в псих. продається комплект для заміни геометрії в будь-якому випадку

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •