Привіт всім, я новачок на цьому форумі, і я володарем Alfa Romeo 2.4 JTDM 200 л. з.. Я пишу, бо навіть я, у мене була аналогічна проблема, так як автомобіль, зокрема, під час палючого спеки, почав давати ряд проблем, досить неприємні. Як і раніше думала, що це він розпочав, незважаючи на турбо або під тиском, не мають стиснення, то тиск турбо, він почав коливатися між піковою і мінімального навантаження, іноді навіть ножівкою не пропонувати живлення на двигун, і тільки після того, як він горить індикатор несправності двигуна, усуваючи майже повністю ефективність турбонагнітача. Я зробив заміни DPF з трубкою видалення, закрити з фланцями l egr і перепрограмували блок управління; в ході операції було очистити корпус дросельної заслінки, клапана egr першій частині труби всмоктування, що лилося в дуже поганому стані. Тепер машина йде краще, але ще не на вершині, так як я думаю, при необхідності більш ретельного очищення трубопроводу всмоктування і, як каже механік "геометрія" турбо ( що не вдалося пояснити режимі вичерпно, або, вірніше, ясно). Потужність машини-це добре, навіть якщо на високих передачах ви запитаєте, потужність турбіни має кілька seghettamento, витрата не змінилися, завжди високі в місті, і парки на шосе ( з 80 євро дизельного палива, я проїхав 980 км при постійній швидкості 130/140 км / год), тому краще, ніж раніше я би сказав; я продовжую відчувати себе так звані "крок" схожий на дихання гепарда (що він завжди робив, якщо від покупки до 2000 км, і тепер вона 62.000) але механік стверджує, що від його огляду swirl не пошкоджені. Ви порадите щось інше? Дякую і вибачте, якщо я вас втомлювати. Доброго дня всім