-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Питання не відноситься до stechio обчислити, але як тільки встановлюю значення вже від цифри до реальної вартості.
Я поклав лілію на це і сподіваюся, щоб не зламати занадто багато..
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Кроком, про який ти кажеш їх дивитися, якщо ти порівнюєш карту орі і мод і натисніть на відповідну кнопку в верхньому лівому куті.дивіться так инкременты для окулярів, в той час як якщо, переглянувши кроком натисканні навіть на p у центрі верхньої дасть вам збільшення у відсотках
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
У даний момент пишу з телефону і не можу дати більш чіткого, може бути, як тільки я повернуся в дім му поясню краще, і я вишлю вам деякі торкання
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я не мала на увазі, з кроком відображення, але значення ставимо в у на що і як його пізнати.
Я теж від cell.. Тихо, без зобов'язань.
Для 270 бар, що ви говорите, завжди віднімається 100 для атмосферного тиску і помножена на коефіцієнт, на 0,01, якщо я не помиляюся?!
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Атмосферний тиск не має тут, давайте обговоримо тиск в рампі, потім палива.немає зміщення, для того. Що я знаю або, принаймні в карті, про яких я коли-небудь бачив
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Як пораду, я б порадив залишити всі драйвери titanium і зосередитися тільки в 2d, якщо ви хочете навчитися розпізнавати карти і ВР. Для традиційних карт (наприклад, 16x16, 8x8 і т. д.) у ВР 2 осі x і y. В 16x16 вам після BP 16 кривих. Якщо на першому ВР у мене ОБОРОТІВ в хвилину, а на другий я частка (карту педаль edc16) на першій кривий карти буде мати 16 значень по осі Z (НМ) відноситься до першого BP обертів для всіх 16 значень у відсотках.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
В lim пара, наприклад, є тільки ВР (карти 16x1, 12х1 і т. д.)
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Для того, щоб коефіцієнти перетворення кожного типу ЕБУ має свої і без damos цієї сім'ї, вони не можуть придумати
-
Ну ...насправді, без damos для winols важко зрозуміти, осі x і y BP, що відповідає....очевидно, я кажу про карти з драйвера, тобто ті, що ECM не відображає у своїх драйверів... Принаймні, я від ECM не міг зрозуміти, осі x і z, що значення збігаються. Не знаю, якщо є хтось може це зробити...По-моєму, ми зможемо почати відправляю карту в edc 16 і почати вивчати карти з драйвера, для того, щоб зрозуміти, як інтерпретувати.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Великі errecinque, ідеї, як Бетмен, коли потрібно.
Я згоден з просто відпустити всі драйвери, але для початку я б сказав, що вони дають уявлення про те, що ви йдете на дотик і, проводячи застосовується функція ВР тип карти, хоча, як визначено тобі дуже допомагає, щоб не використовувати драйвер.
Питання..
На пару, є більше карт, що ECM визначає карті 1 до 5.
Як вони визначені?
Вони приблизно однакові..
Йдуть модом спекуляції або диференціальні з якоюсь фактор?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму