Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 31

Обговорення: Fiat Ulysse не 2.2

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    манро насос серії штовхає 3 бар, як і всі cr на харчування...якщо він тебе ? 4 грі бар означає, що поршень був semibloccato і ? впала тільки з тягою вище..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    який поршень tezzero?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    під штуцер входу палива знаходиться на насосі common rail bosch c'? поршень циліндричний, який звільняється, пружина відкалібрована близько 1,5 бар, якщо насос низького штовхає тиску більше знижується, а f? увійти дизельне паливо в насос..якщо зняти впускний шланг і вставте всередину cacciaspine або викрутки натисніть вниз і ви відчуваєте, що працювати..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di lumaracing
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Повідомлення
    158
    привіт,ви з нетерпінням запустити зніміть впускний труби і вставити всередину викрутку і тягнемо вниз,nn змусити дуже xch? якщо він потрапить всередину, і після цього потрібно зняти насос,я пропоную висунути план і якщо подивитися ? ******.якщо ? заблоковано, потрібно зняти насос.
    якщо вам необхідна консультація я pompista,мені ви також можете звернутися в лічку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Оновлення сьогодні ? прийшов мій друг, чому? було ****** і ви ? поставив заглянути, на практиці мене розібраний автомобіль всередині і зовні, відповідно до його діагнозу, проблема ? у боді-комп'ютері (як я уявляв, див. перший пост), є кілька речей, які не працюють, типу піднімає скла, блок управління кліматом і інші, схоже, бракувало сил, навіть в ебу двигуна, але і бути іп? точним і впевненим, я повинен роздобути електричну схему. тільки avr? схема є підкажіть, а, також, чому? автомобіля я працюю в бездіяльності ремонтної майстерні (не ? Так терміново) і, на щастя, в даний момент у мене дуже мало.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    tezzero тепер я розумію, що valvolino ви говорите, але подивіться, що з обох насосів hpcr робив точно такий же дефект, який не відходив вкидання насос hpcr,високого тиску common rail,старий і встановлений новий насос оригінальний автомобіль і футбольний і працював регулярно...
    *джерард перевіряє, що ви не окислюється блок управління двигуном бачив в поганому становищі, де st? практично під лобове скло, між відсіком склоочисника і стоку води з лобового скла, які йдуть прямо над,принаймні, 807, то не s?..

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    lumaracing я ваш колега...це завжди велике задоволення..ми були в кількох людей з розуму...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Якщо не вистачає живлення на блок управління двигуном не переходить в діагноз...спробуйте,включіть запалення і вимірювання, датчик температури двигуна, якщо читати 5 вольт, це означає, що ебу ? харчування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Тоді... я втік за кордоном ? я багато зобов'язань і Ulysse ? на другому поверсі, я чув, як мій друг, який володіє автомобілем, ідентичну і навіть в той же рік, цього літа, після того, як припаркував автомобіль, як правило, в його поновлення автомобіль не заводився-й? і давав такі ж симптоми, як у мене, тобто фари не працюють, скла електричні не працюють etc etc, мораль замінив body всередині і інший тип кузова в моторному відсіку за скромну суму 550,00 євро і автомобіль ? rinata.
    Тепер я доручив моєму другові, щоб здобути все, в тому числі ecu і ключ, використовувані і ми бачимо, як вона закінчується

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    12
    єдине, що ви можете зробити, спробувати витягнути машину і зробити її запустити на буксирі на мене і натрапив на фургон був стаціонарний довгий час не заводився
    потім нас відбуксирували засіб і учасник

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •