-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
манро насос серії штовхає 3 бар, як і всі cr на харчування...якщо він тебе ? 4 грі бар означає, що поршень був semibloccato і ? впала тільки з тягою вище..
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
під штуцер входу палива знаходиться на насосі common rail bosch c'? поршень циліндричний, який звільняється, пружина відкалібрована близько 1,5 бар, якщо насос низького штовхає тиску більше знижується, а f? увійти дизельне паливо в насос..якщо зняти впускний шланг і вставте всередину cacciaspine або викрутки натисніть вниз і ви відчуваєте, що працювати..
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
привіт,ви з нетерпінням запустити зніміть впускний труби і вставити всередину викрутку і тягнемо вниз,nn змусити дуже xch? якщо він потрапить всередину, і після цього потрібно зняти насос,я пропоную висунути план і якщо подивитися ? ******.якщо ? заблоковано, потрібно зняти насос.
якщо вам необхідна консультація я pompista,мені ви також можете звернутися в лічку.
-
Оновлення сьогодні ? прийшов мій друг, чому? було ****** і ви ? поставив заглянути, на практиці мене розібраний автомобіль всередині і зовні, відповідно до його діагнозу, проблема ? у боді-комп'ютері (як я уявляв, див. перший пост), є кілька речей, які не працюють, типу піднімає скла, блок управління кліматом і інші, схоже, бракувало сил, навіть в ебу двигуна, але і бути іп? точним і впевненим, я повинен роздобути електричну схему. тільки avr? схема є підкажіть, а, також, чому? автомобіля я працюю в бездіяльності ремонтної майстерні (не ? Так терміново) і, на щастя, в даний момент у мене дуже мало.
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
tezzero тепер я розумію, що valvolino ви говорите, але подивіться, що з обох насосів hpcr робив точно такий же дефект, який не відходив вкидання насос hpcr,високого тиску common rail,старий і встановлений новий насос оригінальний автомобіль і футбольний і працював регулярно...
*джерард перевіряє, що ви не окислюється блок управління двигуном бачив в поганому становищі, де st? практично під лобове скло, між відсіком склоочисника і стоку води з лобового скла, які йдуть прямо над,принаймні, 807, то не s?..
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
lumaracing я ваш колега...це завжди велике задоволення..ми були в кількох людей з розуму...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Якщо не вистачає живлення на блок управління двигуном не переходить в діагноз...спробуйте,включіть запалення і вимірювання, датчик температури двигуна, якщо читати 5 вольт, це означає, що ебу ? харчування
-
Тоді... я втік за кордоном ? я багато зобов'язань і Ulysse ? на другому поверсі, я чув, як мій друг, який володіє автомобілем, ідентичну і навіть в той же рік, цього літа, після того, як припаркував автомобіль, як правило, в його поновлення автомобіль не заводився-й? і давав такі ж симптоми, як у мене, тобто фари не працюють, скла електричні не працюють etc etc, мораль замінив body всередині і інший тип кузова в моторному відсіку за скромну суму 550,00 євро і автомобіль ? rinata.
Тепер я доручив моєму другові, щоб здобути все, в тому числі ecu і ключ, використовувані і ми бачимо, як вона закінчується
-
єдине, що ви можете зробити, спробувати витягнути машину і зробити її запустити на буксирі на мене і натрапив на фургон був стаціонарний довгий час не заводився
потім нас відбуксирували засіб і учасник
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму