Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 45
    Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    Добрий вечір всім, по-перше, привітання для обговорення, дуже цікаво, по-перше, симон, що змінити, що перебуваєте в 2d, що не ти зробив ? просто корекція контрольної суми, то що стосується решти, по мені, треба поставити обмеження на максимальний крутний момент, що ви хочете мати, і, відповідно, змінити інші.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    46
    Привіт Джаред, і спасибі за те, що втрутився в обговорення.
    Я не думав, що зміни, внесені Ecm, кісток, корекція контрольної суми, я повинен потрапити туди. Thanks!!!
    У самому справі, поставте собі за мету макс кількість? дизельного палива, що подаються я вважаю, це дуже важливо, так і щодо умов, в яких ? механіка автомобіля, і його використання.
    Потім з l? частина встановити все інше. Звичайно, це вимагає часу і багато доказів.
    І з тими випробуваннями, натиснувши одну річ за один раз, щоб побачити, поведінка двигуна і його відповідь, ви здобуваєте досвід.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    Тоді c'? зрозуміти, де і як змінити карти, я st? вивчаючи damos, щоб знайти всі карти, які служать

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    46
    В мережі є кілька обговорень, і деякі натяки на те, що змінити.
    Я ще не в сколково? бачити вкладення, а іноді навіть і перед ними був правильну адресу в карту, не ? cos? негайно зрозуміти, що і як змінити.
    Але левова частка, як писав раніше, після теорії малих проб з діагнозом на руках.

Яка модель авто у вас?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    159 150 л. �

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    46
    Okkk......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Привіт, Симон, я хотів запитати, бачили, що я не можу бачити файли, якщо ви зробили зміни в карту часу уприскування, що він має на осі тиску, і на інший обсяг? дизельного палива, які ви хочете надати. Я не знаю EDC16c39 (я просіювання через трохи зараз), але на c8 максимальний ін'єкцій ? 80mm3 (чому? час проходить, і, щоб іти далі, треба rescale і розрахувати всі) і мені було цікаво, якщо навіть на c39 межа зупиняється на 80 або ? pi? високий.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав jared_poe Visualizza Messaggio
    ... то що стосується решти, по мені, треба поставити обмеження на максимальний крутний момент, що ви хочете мати, і, відповідно, змінити все інше.
    Мені теж подобається цей метод, тобто "намалювати криву крутного моменту", а потім змінити все інше в цій функції

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    *симон, вибачте, я навіть це питання, як ви зафіксували максимальний тиск турбо?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    46
    Привіт.
    2550 гпа.

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді