Якщо поштовий файл ori, можливо, я намагаюся побачити.
Якщо поштовий файл ori, можливо, я намагаюся побачити.
Людина вище скромний у словах
але перевершує в дії.
Конфуцій
Одного разу я застряг я ебу edc17 bmw, навіть переписавши в орі машина не їздила ще.. я був змушений звернутися в дилерський центр bmw, який він поповнювався шляхом послідовних всіх вихідних даних, що була машина на момент покупки.. і після цього? вони повинні були вирівняти всі блоки управління, чому? він пішов у блок, блок управління протиугінною.. після години програмування вдалося привести в рух автомобіль
в іншому випадку ви повинні бути готові з inpa, але це займе де-знак хреста![]()
вибачте за затримку, але в кінці кінців хан купив новий ecu.. inpa , instagui і все інше, я не розраховував..навіть scodifica
і навіть не з програмування
Привіт, може бути, кажу не просто слова, а ? доведено, переписати у e2p або тільки flash?
На даний момент, якщо з ecu новій частині ви можете відновити резервну копію цієї нової і спробуйте переписати все в цій старій бачачи, якщо навіть з цієї, але я думаю, що після досвіду не має pi? бажання зробити тести.
То ecu маршрут, ви пробували прочитайте його і переписати для випадку
у будь-якому випадку, antituning не входило нічого, якщо ? зверталися і напис boot. Якщо була зроблена спроба ліквідації, щоб мати можливість працювати в послідовний. Навіть зі мною ? пошкоджений блок управління відкривши його або паяти дроти boot. На жаль, пу? статися..
я не баланс на друкованій платі ебу, використання голок, опускаються за першого та не у вас проблеми з-за перегріву і запобігання викривлення в різних шарах друкованої плати.
уго ---- президент A.E.P.
Що ви маєте на увазі уго для висувний? Весна-тип тих, для schedini bdm?
привіт errecinque, якщо ви подивитеся на tools офіційних alientec для bdm є голки довгі висувні розмістити під кришкою з оргскла для різних посилань, я знайшов їх конкуренції, і я зробив все, дуже зручна, щоб зробити завантаження і виходи плр і всі ці посилання, де вони служать контакти на платі блоку управління, без зварювання нічого.
уго ---- президент A.E.P.