Сторінка 3 з 16 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати з 21 по 30 з 166

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав lumaracing Visualizza Messaggio
    ви,xch? я був пару місяців і не можу знайти його ніде,я купив ебу в німеччині 2007 рік SW дорівнює міняв тільки HW і навіть не nn ? пішов добре, і в кінці кінців я купив новий ебу
    Як я розумію вас. На мій Фокус, щоб зробити резервну копію в BDM зламався блок управління.(відсутність відкриття форсунки на циліндр 3). Це була одіссея, до того, як я обрізається ебу маршруту, і потім я повинен був чекати протягом кількох місяців, щоб знайти іншу. Цей трюк я ? коштувала 1000 євро!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Якщо я можу дати вам мій досвід:
    Я втратив рахунок, скільки писання я зробив на моїй машині;
    День, щоб файл, який зберігається погано, titanium l' автомобіль не ставив ще на мотоциклі, не відчував ще насос і спробую другий запису з галло(клон) і все", коли раптово cliccai на даних ecu ебу не слухала ще з галло.
    Паніки ще всього; мені вдалося вирішити змушуючи однаково запису з іншого файлу.

НОВАЧОК L'avatar di mura636
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    кальярі
    Повідомлення
    9
    так ... негарна історія...щоб уникнути дивні блоки ecu, хто-небудь знає що ? надійно або краще, що інтерфейс пу? використовувати, щоб читати і писати на мій megane 1.5 dci 105л.з 2006 року?або, принаймні, що чіп я збираюся писати/читати .ім'я, я маю на увазі..?заздалегідь спасибі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав mura636 Visualizza Messaggio
    так ... негарна історія...щоб уникнути дивні блоки ecu, хто-небудь знає що ? надійно або краще, що інтерфейс пу? використовувати, щоб читати і писати на мій megane 1.5 dci 105л.з 2006 року?або, принаймні, що чіп я збираюся писати/читати .ім'я, я маю на увазі..?заздалегідь спасибі..
    для цієї машини ви можете використовувати magpro2 стоків зміну і повторити спокійно згадав зберегти, при необхідності, кодування форсунок.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    кальярі
    Повідомлення
    9
    спасибі... за відповідь ..на іншому форумі мені сказали kess...півник клон краще запустити його з кручі??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав mura636 Visualizza Messaggio
    спасибі... за відповідь ..на іншому форумі мені сказали kess...півник клон краще запустити його з кручі??
    вибачте, але якщо ми говоримо про kessv2, щоб вони сказали нісенітницю я вважаю, що це єдиний, який ви вкажете правильний порядок виконання думаєте, на megane3 нову модель, якщо не виконайте дії, описані дурниці читати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    порада, яку я можу дати для менш досвідчених.. якщо вам пощастило, що ви пишете в послідовний і запису зависає.. ніколи не вимикайте картина.. так, не ? пішов в хороший кінець..
    якщо справи йдуть погано.. b? тоді вимкніть всі і відкрити ecu.. а потім багато-багато удачі

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    кальярі
    Повідомлення
    9
    не знаю, чи моя ? megane 2 я хотів би зробити більше? яскравий на високих оборотах
    ..з одним ми повинні прийняти штуковина, яка costicchia і що ? в змозі писати і читати велику кількість чіпів розділені між eeprom eprom pic etc etc, щоб зробити інші справи типу подушка безпеки...знаючи l вбудований всередині, щоб читати її без dissaldarlo ви думаєте, ви могли б зробити giarras?ось також пінцети технічні характеристики..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    кальярі
    Повідомлення
    9
    звичайно, без блокування ecu сенна? я знаю, горе....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    цю тему я з жахом дивлюся, але півник nn ? надійно?

Сторінка 3 з 16 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •