Хтось випадково novosti? про?![]()
я-ні, не...
на форумі перший тип каже, що він chisa в egr від карти, але після того, як він почав їсти помилки датчик витрати повітря.
я запитав його, чи може він показати мені мод, але зараз всі мовчали
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Також на ducato Visteon ? муки l EGR.
Привіт Волхвів, я повинен зробити кілька кемперів, як ваш, у вас що нового? для виключення рециркуляції відпрацьованих газів?
Файл я прочитав без проблем з gallo2, писати ? мирних?
немає більш докладної інформації? вибачте. Для цього я використовував kess оригінал так що я не знаю
Хлопці, рішення є, впевнена на 100%, навіть з вилкою окремо.
На тиждень я повинен спробувати його на перший будинок на колесах, а потім я дам вам знати
хороша новина
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
pi? що хороша новина, я пару ducato з ecu!
Я не думаю, що так само моделі ecu..пошту файл, який ви читали, і я можу сказати, пі?...