-
Спасибі, я не знав, з kts, завтра, якщо у мене машина, я даю йому подивитися
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
не було б sw, яка більшості з авто ???
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Не існує, служить Damos і навіть те, що, якщо неповне, може бути достатньо.
-
для ford fiesta 2009 ви можете?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Також для EDC16C34, перевірено!
-
ondizioni неможливості зупинки двигуна
З активного пристрою двигун не зупиняється у разі:
- двигун ще холодний (сигнал від датчика температури двигуна нижче приблизно в 40?C);
- акумулятор не заряджений (був заряджений менше 75%), а також при виявленні несправності датчика заряду батареї виявлено;
- зниження депресії dell?гальмівна система, виявлена друг?відповідний датчик, наприклад, після повторних натискань на педаль гальма;
- регенерація фільтра твердих частинок (тільки для Дизельних двигунів з DPF);
- несправність стабілізатора напруги
- обігрів заднього скла включений (передбачається, воля? dell?вхід в підкачуючий кристалів, для чого ? слід, що двигун горить, щоб зробити доступною гарячого повітря і/або кондиціонер)
- склоочисник працює на максимальній швидкості? для pi? 4 сек (передбачається, що в такому стані ми були несприятливі погодні умови, в результаті яких ? бажано мати максимальний комфорт водіння);
- двері водія не закрита;
- ремінь безпеки водія не пристебнутий;
- передача заднього ходу (щоб не вплинути guidabilit? під час паркування);
- с автоматична система кондиціонування (якщо ще не був досягнутий достатній ****лло на тепловий комфорт (температура кондиціонера встановлюється замовником з різницею більше, ніж 4?C, ніж температура внутрішньої dell?салону) або активації, MAX-DEF;
- несправності виявлені на деяких датчиків або систем
- у першому періоді d?використання, для ініціалізації системи.
- температура зовнішньої особливо холодною, якщо планується?відповідну вказівку.
У випадках вище ? відображається інформаційне повідомлення на дисплей і, де і очікувалося, миготливий індикатор на панелі приладів.
-
в останній версії multiecuscan, його можна вимкнути
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму