Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-25 25 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Для того, щоб, наприклад, уточнити, все приходить автомобіль з edc16c39 ми знаємо, що він файл з 2048 кб, читаємо файл в seriele і розуміємо що ? підроблені або з якоюсь мод, просимо вас в базу даних, як офіційний alien cmd і надати нам файли, ми беремо цей файл, ми робимо нашу роботу, і riscriviamo послідовний,
    машина в рух все ок, але ви думаєте, ці файли як є? файл послідовного і файл bdm є тією ж мірою, що можна змінити? у файлі послідовного порту є зони, властиві управління, двигун і кузов в той час як у файлі bdm містить додаткові дані, які нам не потрібні і які часто навіть не включена, цей інструмент, що f?, знаючи, що ? був встановлений для запису в послідовний, при завантаженні файлу на sw, вікно праворуч від "інформація" (info hw sw і районі запис andr? працювати, інструмент автоматично приймає дані тільки за його функції, решта не використовує їх. Потім файл bdm можна? переписати серійний, але не послідовний в bdm...........
    навіть я знаю, що в послідовний , деякі tool читає тільки файли від 1mb,саме ті частини, в районі двигуна і т. д...в той час як для читання всього файлу від 2 мб потрібно, щоб сила bdm,звичайно, залежить від типу ecu і від інструменту, який ви використовуєте...
    моя проблема ? що edc16c9 не читають майже ніколи не через obd, але тільки пишуть.... але завдяки пристрасті двигун тепер йду спокійно, конфіг файлу .ori bdm від 1 мб, послідовний порт ,сподіваючись, що це не в мене проблеми з інструментом...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Для того, щоб, наприклад, уточнити, все приходить автомобіль з edc16c39 ми знаємо, що він файл з 2048 кб, читаємо файл в seriele і розуміємо що ? підроблені або з якоюсь мод, просимо вас в базу даних, як офіційний alien cmd і надати нам файли, ми беремо цей файл, ми робимо нашу роботу, і riscriviamo послідовний,
    машина в рух все ок, але ви думаєте, ці файли як є? файл послідовного і файл bdm є тією ж мірою, що можна змінити? у файлі послідовного порту є зони, властиві управління, двигун і кузов в той час як у файлі bdm містить додаткові дані, які нам не потрібні і які часто навіть не включена, цей інструмент, що f?, знаючи, що ? був встановлений для запису в послідовний, при завантаженні файлу на sw, вікно праворуч від "інформація" (info hw sw і районі запис andr? працювати, інструмент автоматично приймає дані тільки за його функції, решта не використовує їх. Потім файл bdm можна? переписати серійний, але не послідовний в bdm...........
    Ок, спасибі велике.
    Але це справедливо для всіх ecu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    off-topic-поза обговоренням, щоб краще зрозуміти вашу відповідь, не ? у таких на питання
    Ок, зрозумів. Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Пост не по темі немає відповідей!! зокрема тут ми знаходимося в розділі презентації......
    Обговорення ( що, на мій погляд, і дуже цікаво), повинен бути переміщений в спеціальний розділ..
    Людина вище скромний у словах
    але перевершує в дії.
    Конфуцій

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав clabsport Visualizza Messaggio
    Пост не по темі немає відповідей!! зокрема тут ми знаходимося в розділі презентації......
    Обговорення ( що, на мій погляд, і дуже цікаво), повинен бути переміщений в спеціальний розділ..
    Ви абсолютно праві, бачили, що вже пройшла велика кількість заходів і лежить в основі відправлення , для користувача bmw залиш іншим інструментам, тут ви обговорювали, якщо файл bdm функцій, то пишіть від себе, якщо пу? бути переписана у послідовний, і я погодилася..........

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •