Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 31

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Я підтверджую рада, щоб домовитися про співбесіду, або через програмне забезпечення, яке механічно (ковпачок) у мене були проблеми, особливо на альфа-chiudendole тільки карту...дав мені помилку невідповідність маси повітря мета,швидше за все, чому? trafilava..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Що стосується JTD, euro3 просто закрити їх фізично, а не від euro4 (Mb) ви повинні діяти також програмного забезпечення.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    Ви точно євро 3 не дають несправності, на євро 4-просто привести до нуля два panettoni один з 1c4b6e і 1c4b88, а інший-між 1c4c3a і 1c4c54 я кажу про EDC16C39, однак для виступу в temperaura просто вже? закрити egr, який ставить нас пі? нагріватися.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав Fede147 Visualizza Messaggio
    Ви точно євро 3 не дають несправності, на євро 4-просто привести до нуля два panettoni один з 1c4b6e і 1c4b88, а інший-між 1c4c3a і 1c4c54 я кажу про EDC16C39, однак для виступу в temperaura просто вже? закрити egr, який ставить нас пі? нагріватися.
    я вважаю, що ми повинні діяти також і на інших криві для цих ecu...очікувати, що хтось ще добре...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав amgtuning Visualizza Messaggio
    я вважаю, що ми повинні діяти також і на інших криві для цих ecu...очікувати, що хтось ще добре...
    Я кажу з досвіду роботи на моїй машині alfa 147 Mb 150cv що ? була виключена з майстерні саме так, я не хочу давати інфо неточні або неправильні!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    На групи "Альфа", навіть якщо євро-3, принаймні, мені спалахує (не відразу, але через пару днів...) якщо не робиш навіть через програмне забезпечення, чому? помилка ("невідповідність маси повітря мета"), а не на наприклад, fiat dobl? 1.9 jtd, не від цієї помилки просто тому, що? не ? у діагностиці....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Я просто на цих ecu я йду вниз, щоб panettoni...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61
    У кінцевому рахунку, погоджується з тим, tapparla або видалити додаток?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Між тим tappala, як електронні, так і фізично, а потім, якщо хочете, тільки вам це можливо-видаліть їх повністю...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61
    Мені вони вже є? організував фізичне видалення клапана, тепер, щоб не дати плутанини, я хотів би створити потік на відмову електроніки.Між небагато, я поставлю посилання нижче, cos? potr? бути корисними іншим людям

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •