-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Якби cos? легко l вони б зробили вже? китайці.Це зміна робиться в європі, китайський клон.
Pi? я не знаю,
-
Програмного забезпечення, де ви його знайшли
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
*159sportwagon, програмного забезпечення, не ? проблема,не потрібно нічого, якщо у вас останнє програмне забезпечення;
прошивки dell обладнання ? те, що має значення.
Це-те, чому? з китайський клон "оригінал" сьогодні ви не активовані протоколи серії F і і ті, і інші, які присутні sel сайт, alien x, так би мовити, на основі all останній update.
Але, як вже? написав, коштують від 700 до 900. Тепер-добре, постав інший, так і вище, і купіть оригінал. Чи я помиляюся? І вам не доведеться порівнювати-й? з такої проблеми.
-
Незабаром всі знають, клон європейського finir? які збільшують ****lli безпеки і він в змозі пі? доступ для відновлення прошивки.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
*robo? Fr? мало ви маєте на увазі x те, що я написав? Cio? якщо не пишу, не знають?
Не будеш писати серйозно, правда?
Я не знав, що alientech потрібна інформація продиктовано мене х захиститися від клонів.
-
Не для себе, але і за все те, що ? у світлі pi? нерозумно, якщо пам'ятаєте, раніше достатньо було просто завантажити 1.74 завантажити файл help, тепер, якщо ви не підключите інструмент орі на сервер, якщо pi?...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Так я згоден, але не тільки alien тому cos?. У самому справі, навіть з програмним забезпеченням, вони дізналися, що включені через usb.
-
По-моєму в кінці цього року не зможуть клонувати-й? нічого.
-
хлопці, я в курсі, що і ви ? заблоковано все, ви знаєте процедуру відновлення, або ви можете мені дати показання miro SD і праці, щоб змусити мене зробити тест?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму