2 775? я другий ще не знаю, де це..![]()
2 775? я другий ще не знаю, де це..![]()
ви пробували карту? як справи?
карту в 064C4A вказує на мінімальний iq, в іншій обговорення, говорили чіпати, якщо ви піднімаєте rail, але якщо ви скажете мені, що навіть в 90-резюме ? зроблено cos? ви, напевно, не потрібно
обмежувач крутного моменту для t води ? правда, що він вр тільки при низьких або високих температурах, але в проміжну зону (де працює двигун) значення що інтерполюється
cio? навіть якщо не на вр 80-х 90-х ? це не означає, що цього діапазону карту ? неактивна
у цей момент я сказав би вам виправити цей обмежувач і почала дорожні випробування
Тести зроблені давно помітив, що зміна частоти в функції температури. рідина (з діагнозом на рукахв ) вартість палива, необхідного міняв... практично призводить до зростання кількості? дизель запитом від двигуна (насправді moddando цю карту fumosit? збільшує все в порядку
) мова біт тепер я намагаюся tovarlo
![]()
Тоді я пішов, щоб перевірити біт suggeritomi pocanzi... ну в 75cv має значення 786 ( на відміну від 69, який має значення 775, як справедливо говорили) значення 90cv
![]()
я б задати питання: як ви стверджувати, що карти 068006 і 068266 є обмежувачами rail? по осі z і не я там, здається, тиск
rail
Я згоден з R5 ( малий OT erre ви ніколи не думали піти з Renault, щоб перейти до yamaha? cos? грати проти нас з R5 на R6 або R1ну жарт, звичайно))) а ще мене лямбда...