Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 31

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я не розумію......файл, що дозволить порівняти? На ці адреси я мод обмежувачі, крім останнього в лінійці. І від екрана вище, представляється файлу відрізняється від мого ліжка з завантаженням драйверів? повний тип, що і точка. Однак, побачивши форму, навіть ті, які я встань в 1510 році. Все це, ніж будь-яке золото, яке ви скорочуєте ви мене. Мод вже? існуючий не хотів розглянути, але ? єдиний файл, з яким частина машини...(я все ще без карти і біт, що мене ти зняв)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    До абсолютно праві переконаний,
    переконаний, що ваш б 75cv..
    Потім, не або огидним іншу частину вашого повідомлення...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    До абсолютно праві переконаний,
    переконаний, що ваш б 75cv..
    Потім, не або огидним іншу частину вашого повідомлення...
    Немає проблем відбувається..... значить, щось там chiappo :-) .
    Я відразу зрозумів, у чому-то, але я думав це нормально, замість того, вважаю, що проблема ECM, так як при завантаженні файлу з машини, щоб порівняти його з орі, якщо я роблю якісь зміни і, крім то я вважаю, жменю кілька біт без їх торкнувся безпосередньо перед гостинний карти справжні.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ок ? гру!! Це помилка ecm, що якщо caricavo файл? мод разом з драйвером я змінився бітів в sw файлу. Я зробив все мод тільки в 2d-режимі без завантаження драйверів і ? все пройшло гладко. *cinqueturbo я підтверджую, що карта, яка говорила, що не знає, з радами на 199 ? є лім rail фактор conv *7.51 - офсет 100

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •